سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان سازمان ملل متحد: کودکان عراقي،قربانيان خاموش جنگ

 
 

هموطن سلام , شنبه 7 ارديبهشت 1387

سازمان ملل متحد: کودکان عراقي،قربانيان خاموش جنگ

 
 

راديکا کومارا سوامي اعلام کرد: عده زيادي از کودکان عراقي به مدرسه نمي روند، شمار زيادي از آنها به فعاليت هايي مشغول هستند که شکلي از خشونت در آنها به چشم مي خورد و عده اي ديگر نيز در زندان ها بسر مي برند.

نماينده ويژه دبيرکل سازمان ملل متحد در امور کودکان ضمن ابراز نگراني در مورد سرنوشت کودکان عراقي ، به ترک تحصيل نيمي از کودکان اين کشور اشاره کرد و گفت:کودکان عراقي قربانيان خاموش جنگ و خشونت در عراق هستند.
راديکا کومارا سوامي پس از ديداري شش روزه از عراق در بيانيه اي که دفترش منتشر کرده اعلام کرد: عده زيادي از کودکان عراقي به مدرسه نمي روند، شمار زيادي از آنها به فعاليت هايي مشغول هستند که شکلي از خشونت در آنها به چشم مي خورد و عده اي ديگر نيز در زندان ها بسر مي برند.
در اين بيانيه ضمن اشاره به محروميت کودکان عراقي از بسياري از خدمات ابتدايي تاکيد شده است : خشونت هاي روزانه در عراق برروي کودکان اين کشور تاثير سوء رواني داشته است.
کومارا سوامي سکوت در مقابل اين وضع را غير قابل قبول دانست و تصريح کرد: ترک تحصيل پنجاه درصدي کودکان در مقاطع ابتدايي در سال 2007 حکايت از افزايش سي درصدي اين آمار درمقايسه با سال 2005 دارد .
او با اشاره به اينکه تنها چهل در صد از کودکان عراقي به آب سالم آشاميدني دسترسي دارند خطر شيوع بيماري وبا در اين کشور را محتمل دانست.
نماينده ويژه دبيرکل سازمان ملل متحد گفت: از سال 2004 شاهد افزايش حضور کودکان عراقي در گروههاي شبه نظامي مسلح و شورشي و مشارکت آنها در اقدامات انتحاري هستيم.
او با اشاره به حضور هزار و پانصد کودک در زندان هاي عراق و اوضاع نابسامان آوارگان اين کشور خاطر نشان کرد: نيمي از آوارگان عراقي را در داخل و خارج اين کشور،کودکان تشکيل مي دهند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار