سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری ژنوم درخت انبه هندی نقشه برداری شد

 
 

مهر نیوز , دوشنبه 9 ارديبهشت 1387

ژنوم درخت انبه هندی نقشه برداری شد

 
 

این درخت می تواند به سه گونه نر، ماده و یا دوجنسی رشد کند اما گونه دوجنسی آن به دلیل اینکه ترکیبی از گونه های نر و ماده است از شانس بیشتری برای بقا برخوردار است.

گروهی از دانشمندان آمریکایی موفق شدند با هدف دستیابی به اطلاعات جدید در خصوص گیاهان گلدار از ژنوم درخت انبه هندی نقشه برداری کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه ایلینویز که نتایج تحقیقات خود را در مجله نیچر منتشر کرده اند موفق شدند از ژنوم گیاه انبه هندی نقشه برداری کنند و به اطلاعات جدیدی در خصوص ویژگیهای گیاهان گلدار دست یابند.
انبه هندی در گروه درختان "هندوانه مانند" مناطق حاره بوده و میوه آن غنی از ویتامینهای A و C است.
این یافته می تواند در بررسی طیف وسیعی از گیاهان از گلهای رز تا درختان تبریزی و از درخت مو تا کلم، تربچه و برنج مفید باشد.
همچنین این تحقیقات اولین توالی ژنتیکی کامل اصلاح شده این گیاه را نشان می دهد. در حقیقت محققان دانشگاه کورنل و دانشگاه هاوایی در سال 1990 با هدف مقاوم سازی گیاه انبه هندی در برابر ویروسها این گیاه را اصلاح ژنتیکی کردند.
اکنون این پژوهشگران موفق شدند محل دقیق ژنتیکی که این اصلاح در آن انجام شده است را شناسایی کنند.
به علاوه این دانشمندان کشف کردند که انبه هندی ژنهای عملکری کمتری نسبت به گیاه Arabidopsis (از اعضای خانواده درخت خردل) برخوردار است.
در اجرای پروژه نقشه برداری از ژنوم گیاه انبه هندی 22 موسسه با محققان دانشگاه ایلینویز همکاری کردند.
به گفته این محققان، این درخت می تواند به سه گونه نر، ماده و یا دوجنسی رشد کند اما گونه دوجنسی آن به دلیل اینکه ترکیبی از گونه های نر و ماده است از شانس بیشتری برای بقا برخوردار است.
هدف آینده این دانشمندان توسعه یک درخت دوجنسی کاشتنی است که بازده بیشتری از گونه دوجنسی جنگلی آن داشته باشد.

 
 

تولید آب کیفیت بالا از فاضلاب با نور خورشید توسط محققان ایرانی
خطر در کمین محصولات نانویی!
یک پروتئین در ژنوم انگل مالاریا شناسایی شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار