 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همشهری انلاین , سه شنبه 10 ارديبهشت 1387 |
|
زنداني خوش اشتها
|
| | | |
 | اين زنداني از مسئولان زندان درخواست كرده در طول روز مقدار زيادي غذاي گرم و نوشابه به او بدهند. او همچنين اعلام كرده كه به هيچ عنوان غذاي سرد نميخورد.
| 
مكزيكو سيتي: يك متهم به قتل كه در انتظار راي دادگاه در بازداشت به سر ميبرد، از دادگاه درخواست غرامت كرد. اين زنداني كه هم اكنون 136 كيلوگرم وزن دارد مدعي شده است كه غذاي زندان او را سير نميكند و موجب شده 51كيلوگرم از وزن او كاسته شود.
اين زنداني در شكوائيه خود اعلام كرد در هنگام ورود به زندان 187 كيلوگرم وزن داشته اما غذاي ناكافي زندان او را لاغر كرده است. اين زنداني تپل كه به قتل عمد دوستش متهم است ميگويد: نيم ساعت پس از خوردن غذاي زندان معدهام شروع به سوزش ميكند و دوباره گرسنه ميشوم.
او ادامه داد: ديد چشمانم كم شده و احساس ميكنم كه دارم از دنيا ميروم. اين زنداني در ادامه شكايت خود از مسئولان زندان درخواست كرده در طول روز مقدار زيادي غذاي گرم و نوشابه به او بدهند. او همچنين اعلام كرده كه به هيچ عنوان غذاي سرد نميخورد
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|