سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر 10 فيلم، 4 اثر هنري

 
 

ایسنا , چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387

10 فيلم، 4 اثر هنري

 
 

در ميان چهار فيلم قابل توجه سيما در هفته جاري سه فيلم تكراري هستند و تنها سينمايي «همسرايان» به كارگرداني تريستوفر باراتر براي نخستين بار از شبكه اول پخش مي‌شود.

در هفته جاري 10 فيلم سينمايي از شبكه‌هاي مختلف پخش مي‌شوند كه از اين تعداد «همسرايان»، «داستان سرراست»، «روزي روزگاري در آمريكا» و «ماجراي سنت‌پير» عناوين مهم‌ترين فيلم‌هاي سينمايي پايان هفته سيما را شامل مي‌شوند. در ميان چهار فيلم قابل توجه سيما در هفته جاري سه فيلم تكراري هستند و تنها سينمايي «همسرايان» به كارگرداني تريستوفر باراتر براي نخستين بار از شبكه اول پخش مي‌شود.
اين فيلم كه يك كمدي موزيكال است در جشنواره‌هاي اسكار، گلدن كلوب ، جايزه فيلم اروپا بافتا و بانكوك جوايزي را دريافت كرده است. با اين حال سينمايي «همسرايان» كه محصول سال 2004 سه كشور فرانسه، سوييس و آلمان است در قالب سينما يك پخش نخواهد شد تا شاهد وقفه در پخش اين برنامه براي سومين هفته متوالي باشيم.
«داستان سرراست» به كارگرداني ديويدينچ باعنوان عجيب و تازه‌ي « آقاي استريت»! جمعه به روي آنتن شبكه دو سيما مي‌رود. اين فيلم با بازي گالاوي هتيز و سي سي اسپك تاكنون در هيچ كشوري با عنوان آقاي استريت به نمايش در نيامده است. «داستان سرراست» ديويد لينچ كه پيش از اين چندين بار از تلويزيون پخش شده حادثه‌اي و بيوگرافي است كه نامزد نخل طلايي و جايزه اسكار بهترين بازيگر نقش اول مرد بوده است. «داستان سرراست» در چند جشنواره ديگر از جمله گلدن گلوب هم جوايزي را دريافت كرده است.
«روزي روزگاري در آمريكا» را برنامه صدفيلم پخش مي‌كند كه پيش از اين از تلويزيون به روي آنتن رفته است. اين فيلم محصول سال 1984 آمريكا است و در آن رابرت دينرو، جيمز وودز و اليزابت مك گارن ايفاي نقش كرده‌اند.
سينماپنج، «ماجراي سنت پير» را جمعه ساعت 30 دقيقه بامداد تكرار مي‌كند. اين فيلم با بازي به يادماندني جوليت بينوش و كارگرداني جون پاتريك لكانت به يكي از فيلم‌هاي به يادماندني تاريخ فرانسه مبدل شده است.
در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه اين هفته سه تله فيلم ايراني نيز از تلويزيون پخش مي‌شوند.
«گامي در تاريكي» به كارگرداني آرش معيريان درباره زن جواني است كه حافظه خود را از دست مي‌دهد و به مروز در طول زندگي با همسرش متوجه مي‌شود علي‌رغم ادعاي همسرش كه آنها هرگز فرزندي نداشته‌اند داراي دختري هستند كه از چشم او دور نگه داشته شده است. در تله فيلم گامي در تاريكي لادن طباطبايي وحميدرضا پگاه ايفاي نقش كرده‌اند و طباطبايي براي اين بازي سيمرغ بلورين جشنواره آفاق فيلم را دريافت كرد.
«مدرسه‌اي براي ديگران» با فيلمنامه‌اي از حسينعلي فلاح ليالستاني و فرهاد طب نوري و به كارگرداني بهروز فرجي پنج‌شنبه از شبكه دو سيما پخش مي‌شود. اين فيلم درباره كارگردان جواني است كه به‌دنبال ساخت فيلمي است كه محدوديت‌هاي روستاها را به نمايش بگذارد . قاسم جعفري تهيه‌كننده اين فيلم است و مجيد حاجي‌زاده و حسن اسدي در آن ايفاي نقش كرده‌اند.
« فسيل زنده» به نويسندگي جابرقاسمعلي و جواد ارشاد پنج‌شنبه ساعت 20و15 دقيقه از شبكه سه پخش مي‌شود. اين تله فيلم درباره قاچاق ماهيان خاوياري در مناطق شمال كشور است. فرامرز صديقي و اسماعيل محرابي در فسيل زنده بازي داشته‌اند.
سينما چهار جمعه اين هفته فيلمي از يك كارگردان ترك و جوان را به نمايش مي‌گذارد.«طوبي» به كارگرداني يلماز اردوقان يك درام كمدي است كه در سال 2004 ساخته شده است. اردوگان تاكنون سه فيلم ساخته و طوبي دومين فيلمش است كه جايزه‌اي را از جشنواره‌هاي جهاني دريافت نكرده است.
شبكه سه سيما جمعه صبح سينمايي «اس پي ال» را تكرار مي‌كند. اين فيلم هنگ‌كنگي يك اكشن جنايي است و از جايزه فيلم هنگ‌كنگ عنوان بهترين فيلمبرداري يك فيلم اكشن را دريافت كرده است.
شبكه تهران آخر اين هفته يك فيلم تلويزيوني خارجي به نام «سقوط» را به روي آنتن مي‌برد. اين درام معمايي در سال 1990 توسط فيليپ ساويلي كارگرداني شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار