سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری استراتژی جدید برای مبارزه با ویروس HIV

 
 

مهر نیوز , پنجشنبه 12 ارديبهشت 1387

استراتژی جدید برای مبارزه با ویروس HIV

 
 

این گروه تحقیقاتی کشف کردند که با دخالت پروتئین ITK (اینترلوکین- 2- وادار کردنی Tسلولهای کیناس) می توان آلودگی سلولهای T را متوقف کرد.

گروهی از محققان آمریکایی با استفاده از استراتژی جدیدی در مقابله با بیماری ایدز موفق شدند فرایند آلوده کردن ویروس "اچ آی وی" را متوقف کنند.
محققان موسسات ملی بهداشت در آمریکا که نتایج یافته های خود را در مجله شرح مباحثات آکادمی ملی علوم آمریکا (PNAS) منتشر کرده اند یک استراتژی جدید را در مقابله با ویروس "اچ آی وی" ارائه کرده اند که می تواند در توسعه داروهای جدید مورد استفاده قرار گیرند.
در حقیقت این دانشمندان موفق شدند در اولین آزمایشات در شیشه با غیرفعال کردن پروتئینی که در سلولهای سیستم ایمنی بیان می شود فرایند آلوده کردن ویروس "اچ آی وی" را متوقف کنند.
بخش اعظم داروهایی که درحال حاضر در مبارزه با "اچ آی وی" مورد استفاده قرار می گیرند پروتئین این ویروس را مورد هدف قرار می دهند اما از آنجا که "اچ آی وی" از جهشهای ژنتیکی بالایی برخوردار است این هدفها به سرعت تغییر می کنند و این مسئله منجر به بروز پدیده "مقاومت دارویی" می شود.
به منظور اجتناب از این پدیده دانشمندان آمریکایی پیشنهاد کردند که به جای اینکه داروها را مرتب تغییر داد، ماده اولیه این داروها را با هدفهای پروتئینی بیشتری پیش نویسی کرد.
این گروه تحقیقاتی کشف کردند که با دخالت پروتئین ITK (اینترلوکین- 2- وادار کردنی Tسلولهای کیناس) می توان آلودگی سلولهای T را متوقف کرد.
این دانشمندان در آزمایشات خود هم از بازدارنده های شیمیایی و هم از یک بازدارنده ژنتیکی برای متوقف کردن این پروتئین در لنفوسیتهای T انسانی استفاده کردند.
سپس توانایی نفوذ ویروس "اچ آی وی" به این سلولها و تکثیر آنها را مورد بررسی قرار دادند و مشاهده کردند که میزان نفوذ و رقم تکثیر این ویروس تاحد قابل ملاحظه ای کاهش یافته است.
در این آزمایشات بازداشتن پروتئین ITK با بقا و عملکرد لنفوسیتها همراه بود.
این دانشمندان معتقدند که این کشف می تواند امیدهای جدیدی را در خصوص توسعه داروهای ضد ایدز به وجود آورد.

 
 

ابداع روش جدیددرمان افسردگی توسط رئیس ایرانی یک مرکز ‌نورلوژی درآمریکا
اختاپوس افسانه ای دریاها کشف شد!
شاتل دیسکاوری آماده پرتاب می شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار