 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
افتخاري: برنامههاي صداوسيما براي جوانان بايد پاسخگوي نياز آنان باشد
|
| | | |
 | نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: برنامههايي كه در صداوسيما براي جوانان تهيه ميشود بايد توانايي پاسخگويي به نياز آنها را داشته باشد. |  نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: برنامههايي كه در صداوسيما براي جوانان تهيه ميشود بايد توانايي پاسخگويي به نياز آنها را داشته باشد.
لاله افتخاري در رابطه با برنامه هاي صداوسيما در حوزه جوان افزود: با توجه به اينكه برنامه هاي صدا و سيما در رابطه با جوانان در طي سالهاي گذشته رشد كيفي داشته است اما در اين زمينه نياز به نگاه كارشناسي است و نياز به كار بيشتري دارد.
وي ادامه داد: با توجه به نياز جوانان در حوزه هاي مختلف بايد بيش از پيش ،زمينههاينياز را شناسايي كنيم و پس از آن در برنامه هاي صدا و سيما اين نيازها را مد نظر قرار دهيم.
نماينده مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: موفق بودن برنامههايي كه از صدا و سيما براي جوانان پخش مي شود، لازمه آن، توجه خاص به نيازهاي اين قشر از جامعه است.
به گفته افتخاري صدا و سيما همانند يك دانشگاه ميتواند در افزايش آگاهيهاي جوانان سهم بسزايي داشته باشد.
افتخاري در پايان اضافه كرد: با انجام تدابير لازم در زمينه نيازهاي جوانان به ويژه جوانان فرهيخته كه تمايل دارند سطح آگاهي هايشان افزايش يابد لازم است كه از جوانان نظرسنجي شود تا بر اساس تحقيق علميبتوانيم براي رفع ايرادها در برنامه هاي صدا وسيما دقت بيشتري به كار بريم. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: دانش و فناوری :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|