جمعه 1 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

اخبار داخلی هموطن آنلاين مشکلات معلولان همچنان لاينحل

 
 

شنبه 14 ارديبهشت 1387

مشکلات معلولان همچنان لاينحل

 
 

شهرداري تهران پنج دستگاه اتوبوس مجهز به بالابر نيز در اختيار معلولان قرار دهد، اما اتوبوس هاي تحويلي شهرداري به هيچ وجه قابليت استفاده براي معلولان را نداشته و از رده خارج هستند.

مسوولان مختلف از کمک هاي جديد به معلولان صحبت به ميان مي آورند و اين قشر هم مرتب رسيدن کمک هاي تازه را تکذيب مي کنند. اين دور همچنان ادامه دارد.
رئيس انجمن دفاع از حقوق معلولان با تکذيب خبر معاون ترافيک شهردار تهران، مبني بر اهداي 22 ون تجهيز شده ويژه معلولان به 22 منطقه سازمان بهزيستي شهر تهران، مي گويد؛ «سابقه خبر خريداري خودروها براي معلولان به سال 83 بازمي گردد، اما از آن زمان تاکنون، حتي يک حلقه تاير به معلولان و بهزيستي تحويل داده نشده است.»علي همت محمود نژاد ا ادامه مي دهد؛ «قاليباف ـ شهردار تهران ـ نيز در سالروز جهاني معلولان (12 آذر) اعلام کرد ماشين هاي ويژه معلولان خريداري مي شود، اما از آن زمان که سه تا چهار جلسه در سازمان تاکسيراني شهرداري تهران داشتيم و هميشه خبرهايي دال بر تحويل اين ماشين ها داده مي شود، تا به امروز اين قول عملياتي نشده است.»
به گفته محمودنژاد قرار بود، شهرداري تهران پنج دستگاه اتوبوس مجهز به بالابر نيز در اختيار معلولان قرار دهد، اما اتوبوس هاي تحويلي شهرداري به هيچ وجه قابليت استفاده براي معلولان را نداشته و از رده خارج هستند.

 
 

وقتي قوانين معلولان را دور مي زند

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار