 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
چهارشنبه 18 ارديبهشت 1387 |
|
صمصامي: قيمت برنج وارداتي كاهش يافت
|
| | | |
 | قيمت برنج در سطح دنيا به دلايل مختلف از جمله خشكسالي و ممنوعيت صادرات در چند كشور آسيايي، افزايش جدي يافته است و گمرك ايران قانوناً مؤظف است ارزش كالاهاي وارداتي را براساس ارزشهاي واقعي تعيين نمايد.
|  سرپرست وزارت امور اقتصادي و دارايي گفت: براي جلوگيري از اجحاف به مردم؛گمرك ارزش وارداتي برنج را كاهش داد. قيمت برنج در سطح دنيا به دلايل مختلف از جمله خشكسالي و ممنوعيت صادرات در چند كشور آسيايي، افزايش جدي يافته است و گمرك ايران قانوناً مؤظف است ارزش كالاهاي وارداتي را براساس ارزشهاي واقعي تعيين نمايد.
حسين صمصامي در گفت و گو با فارس ، افزود: لكن به دليل سواستفاده صورت گرفته از بخشنامه اداره كل بازبيني گمرك ايران در مورد ارزش واقعي برنج وارداتي عليرغم آنكه حقوق ورودي آن براساس قانون موسوم به تجيمع عوارض ، فقط 4 درصد ميباشد و اين تأثيري در قيمتها ندارد (حداكثر هر كيلو 32 تومان تفاوت حاصل ميشود) تصميم بر اين شد كه ارزش قيمت وارداتي همچنان براساس هر تني چهارصد دلار محاسبه و دريافت شود، تا بهانهاي براي اجحاف به مردم وجود نداشته باشد.
در اين رابطه محمد رضا نادري معاون امور گمركي گمرك خبر داد: هيچ وجه اضافه بر تعرفه قانوني از واردات برنج گرفته نمي شود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: حجاب و عفاف :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|