 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , جمعه 20 ارديبهشت 1387 |
|
«بيژن و منيژه» از زبان فردوسي تير ماه در تئاترشهر
|
| | | |
 | محمود عزيزي اول تير نمايش «بيژن و منيژه» را كه برگرفته از شاهنامه فردوسي است، به تالار اصلي مجموعه تئاترشهر ميآورد.
|  محمود عزيزي اول تير نمايش «بيژن و منيژه» را كه برگرفته از شاهنامه فردوسي است، به تالار اصلي مجموعه تئاترشهر ميآورد.
محمود عزيزي، نمايشنامهنويس و كارگردان درباره نمايش «بيژن و منيژه»گفت:بازيگران نمايش را انتخاب كردهام اما هنوز به نتيجه قطعي با آنان نرسيدهام و بازيگران تا هفته آينده مشخص ميشوند.
وي ادامه داد: داستان نمايش برگرفته از داستان «بيژن و منيژه» شاهنامه فردوسي بوده و در عين حال زندگي دو جوان را نشان ميدهد، نمايش در حال رفتوآمد به زمان حال و گذشته است.
اين كارگردان همچنين افزود: از اشعار فردوسي نيز در نمايش استفاده شده است و با اين حال بازيگران نمايش در حال گذر از زمان گذشته به حال هستند.
عزيزي در ادامه با اشاره به نمايشنامه هم بيان داشت: تاكنون بيش از سه بار نمايشنامه را نوشتهام و بازنويسي آن در حال اتمام است.تمرين نمايش نيز بعد از پايان بازنويسي و انتخاب بازيگران آغاز ميشود.در اين نمايش حداكثر 15 بازيگر وجود دارد.
بر اين اساس، محمود عزيزي، سال 84 پيشنهاد اجراي آن را به بنياد رودكي و مركز هنرهاي نمايشي پيشنهاد داده بود و بعد از دو سال تاخير قرار است، آغاز تابستان اين نمايش را به تالار اصلي تئاترشهر بياورد. وي همچنين سال گذشته قصد داشت نمايش «دختر ترسا» را نيز روي صحنه بياورد كه اين امر تاكنون تحقق نيافته است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: دانش و فناوری :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|