 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اکونیوز , جمعه 20 ارديبهشت 1387 |
|
ويستا نسبت به ويندوز 2 هزار آسيبپذيرتر است
|
| | | |
 | سرويس امنيتي ThreatFire يك سيستم ضد نرمافزار مخرب است كه تلاش ميكند نرم افزارهاي مخرب را بر اساس عملكردشان مسدود كند.
|  بر اساس ادعاي يك شركت فروشندهي نرمافزار امنيتي، سيستم عامل ويندوز ويستاي مايكروسافت نسبت به ويندوز ٢٠٠٠ در برابر نرمافزارهاي مخرب آسيبپذيرتر است و با اين كه ويستا ٣٧ درصد از اكسپي ايمنتر شناخته شده است اما هنوز بسيار آسيبپذير است.
بر اساس آمار جمع آوري شده از رايانهي كاربران سرويس امنيتي ThreatFire شركت پيسي تولز، ويستا به ٦٣٩ تهديد به ازاي هر هزار رايانه اجازه ورود ميدهد كه در مقايسه با آن، ويندوز ٢٠٠٠ به ٥٨٦ تهديد، ويندوز ٢٠٠٣ به ٤٧٨ تهديد و اكس پي به ١٠٢١ تهديد اجازه ورود ميدهند.
سرويس امنيتي ThreatFire يك سيستم ضد نرمافزار مخرب است كه تلاش ميكند نرم افزارهاي مخرب را بر اساس عملكردشان مسدود كند.
بر اساس گزارش شركت پي سي تولز، با توجه به ميزان ٦٣٩ آلودگي به ازاي هر هزار رايانه، تقريبا ٦٤ درصد از كاربران ويستا بايد رايانههاي آلوده داشته باشند.
رييس اين شركت امنيتي اظهار كرد: در حالي كه مايكروسافت ويستا را ايمنترين نسخهي سيستم عامل خود تا به امروز توصيف كرده است، با اين حال تحقيقات اين شركت از ٤/١ ميليون رايانه داراي سرويس امنيتي ThreatFire نشان داد كه ويستا در مقايسه با سيستم عامل قديمي ٢٠٠٠ مايكروسافت در برابر نرمافزارهاي مخرب آسيبپذيرتر است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|