سه شنبه 12 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بهترین نوت‌بوک‌های سال 2008
:: نکته آموزشی ::
قفل های سخت افزاری و نرم افزاری

اخبار خارجی جهان آغاز مجددا درگيري‌ها

 
 

فارس , سه شنبه 24 ارديبهشت 1387

آغاز مجددا درگيري‌ها

 
 

در درگيري‌هاي‌ اخير بين نيروهاي معارض و جريان طرفدار دولت لبنان وابسته به غرب تاكنون، دست كم 61نفر كشته و 198نفر ديگر زخمي شدند.

در حالي كه آرامش به بيروت و ديگر مناطق اين شهر بازگشته ولي گزارش‌ها از آغاز درگيري‌ها در شهر طرابلس واقع در شمال اين كشور حكايت دارد. در درگيري‌هاي‌ اخير بين نيروهاي معارض و جريان طرفدار دولت لبنان وابسته به غرب تاكنون، دست كم 61نفر كشته و 198نفر ديگر زخمي شدند.
يك مقام مسئول امنيتي گفت: درگيري‌هاي شديدي بين مخالفان دولت لبنان و نيز جريان حاكم، بامداد امروز در شهر طرابلس واقع در شمال لبنان آغاز شده است.
اين درگيري‌ها كه دو طرف از انواع سلاح‌ها، راكت و خمپاره استفاده مي‌كردند، از ساعت سه‌بامداد به وقت محلي امروز در دو منطقه «باب التبانة» و «جبل محسن» در شمال شهر طرابلس آغاز شد.
درگيري‌هاي ديروز در اين شهر به كشته شدن يك نفر و زخمي شدن چهار نفر انجاميد.
آرامش شب گذشته به اين شهر بازگشت و نيروهاي ارتش مناطق درگيري شمال شهر طرابلس را تحت كنترل خود در آوردند و از افراد مسلح خواسته بودند به خانه‌هايشان بازگردند.
بيشتر مغازه‌ها و فروشگاهها در شهر طرابلس ، دومين شهر بزرگ لبنان ، همچنان بسته است.
ارتش لبنان روز يكشنبه بعد از درگيري‌ها در شهر طرابلس كه به كشته شدن يك زن و زخمي شدن پنج نفر ديگر انجاميد، نيروهايش را در اين شهر مستقر كرده بود.
در درگيري‌هاي‌ اخير بين نيروهاي معارض و جريان طرفدار دولت لبنان وابسته به غرب تاكنون، دست كم 61نفر كشته و 198نفر ديگر زخمي شدند.
درگيري‌هاي لبنان پس از آن آغاز شد كه دولت فواد سنيوره، شبكه مخابراتي حزب‌الله را غيرقانوني و
«وفيق‌شقير» رئيس دستگاه امنيتي فرودگاه بيروت را از مقام خود بركنار كرد.
حزب الله اين اقدام دولت سنيوره را اعلام جنگ عليه خود خواند و اعلام كرد كه اين شبكه در جنگ 33 روزه با رژيم صهيونيستي در سال 2006 نقشي محوري و اساسي داشته است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
چرا پژو پارس ارزان شد؟
:: فناوری اطلاعات ::
شمارش سنتی کاربران
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
فال دوشنبه 11 آذر را حتما بخوانید!!!
:: ورزش ::
قطبی چرا آمد؟ چرا رفت؟
:: فرهنگ و هنر ::
در هنگام نگارش، اميدي به ساخت «آژانس شيشه‌اي» نداشتم
:: حوادث ::
طلاهاي گمشده، جواني را پاي چوبه دار کشاند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار