سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر 3 داستان مجزا در ثانيه شمار به هم پيوند مي‌خورد

 
 

جام جم , پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387

3 داستان مجزا در ثانيه شمار به هم پيوند مي‌خورد

 
 

«ثانيه‌شمار» عنوان يك فيلم تلويزيوني جديد است كه براي گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما جلوي دوربين رفته است.

«ثانيه‌شمار» عنوان يك فيلم تلويزيوني جديد است كه براي گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما جلوي دوربين رفته است. براي تصويربرداري كل كارها 25 جلسه در نظر گرفته شده و قرار است فيلم براي پخش در 15 خرداد آماده شود. براي همين خشايار موحديان به صورت همزمان كار مونتاژ و صداگذاري را انجام مي‌دهد و با يكي از آهنگسازان نيز براي موسيقي كار صحبت‌هايي شده است.
كارگرداني كار را حسين تبريزي به عهده دارد و فيلمنامه را سعيد نعمت‌الله نوشته است. بازيگران اصلي كار هم حميرا رياضي، نگار فروزنده، افسر اسدي، علي دهكردي، سياوش طهمورث، حسن اسدي، كيانوش گرامي و فرشته هاديان هستند.
در «ثانيه‌شمار» 3 داستان به صورت مجزا روايت مي‌شود و ما در پايان فيلم، متوجه ارتباط آنها با هم مي‌شويم. داستان اول، روايت زندگي دختري به اسم ثرياست كه به گفته پزشك، همسرش مصطفي به خاطر مشكلات قلبي تا 48 ساعت ديگر مي‌ميرد و او كه هيچ كاري از دستش برنمي‌آيد، به امامزاده‌اي متوسل مي‌شود.
ثريا در اين امامزاده با دختري به نام آسيه آشنا مي‌شود كه پدر او اميرعباس هم جانباز شيميايي است و اين روزها احوال خوبي ندارد. براي همين وصيت كرده دوستش حسن بدري به بالين او بيايد تا يك امانتي به او بدهد. قصه سوم فيلم، قصه همين حسن بدري و پدر آسيه است و به روابط آنها در زمان جنگ برمي‌گردد.
نقش ثريا را حميرا رياضي بازي مي‌كند و نقش آسيه را نگار فروزنده. افسر اسدي را در نقش اقدس، مادر آسيه مي‌بينيم و بهرام عليان را در نقش اميرعباس پدر آسيه.
علي دهكردي در نقش حسن بدري ايفاي نقش كرده است و سياوس طهمورث در نقش پدر او كه خادم امامزاده هم هست، حسن اسدي هم نقش رئيس بيمارستان را بازي مي‌كند.
تصويربرداري «ثانيه شمار» كه تله‌فيلمي خانوادگي با گوشه‌‌چشمي به موضوع دفاع مقدس است، از 19 ارديبهشت در بيمارستان بوعلي تهران شروع شده و چون حدود 60 درصد سكانس‌هاي فيلم در بيمارستان مي‌گذرد، گروه هنوز در اين محل مشغول كار هستند.
بقيه صحنه‌ها هم در تهران جلوي دوربين مي‌رود و شامل خانه شخصيت‌هاي مختلف قصه و يك امامزاده است كه گورستان ابن‌بابويه براي اين كار در نظر گرفته شده است. فلاش‌بك‌ها و صحنه‌هاي جنگي كار هم در شهرك سينمايي تصويربرداري مي‌شود.
براي تصويربرداري كل كارها 25 جلسه در نظر گرفته شده و قرار است فيلم براي پخش در 15 خرداد آماده شود. براي همين خشايار موحديان به صورت همزمان كار مونتاژ و صداگذاري را انجام مي‌دهد و با يكي از آهنگسازان نيز براي موسيقي كار صحبت‌هايي شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار