سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی گوشه و کنار IT اهمیت گوشی موبایل بيشتر از کیف پول است !

 
 

ایتنا , پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387

اهمیت گوشی موبایل بيشتر از کیف پول است !

 
 

این تحقیق که توسط مؤسسه تحقیقات بازار IDC انجام شده نشان می‌دهد از میان 2367 کارمندی که مورد پرسش قرار گرفتند 38 درصد گوشی موبایل خود را بهمراه می‌برند و در مقایسه، چیزی کمتر از 30 درصد کیف پول خود را ترجیح خواهند داد.

به گزارش رویترز طی تحقیق جدیدی که انجام شده بیش از یک سوم کارمندانی که مورد پرسش قرار گرفتند اظهار داشتند چنانچه برای 24 ساعت مجبور به ترک منزل خود بوده و تنها بتوانند یک شیء را با خود به همراه ببرند به جای کیف پول، کلید، لپ‌تاپ و پخش‌کننده موسیقی ترجیح می‌دهند گوشی موبایل خود را به همراه داشته باشند.
این تحقیق که توسط مؤسسه تحقیقات بازار IDC انجام شده نشان می‌دهد از میان 2367 کارمندی که مورد پرسش قرار گرفتند 38 درصد گوشی موبایل خود را بهمراه می‌برند و در مقایسه، چیزی کمتر از 30 درصد کیف پول خود را ترجیح خواهند داد.
در این تحقیق همچنین نکته دیگری مورد بررسی قرار گرفت که طی آن از شرکت کنندگان پرسیده شد که چند نفر بطور روزانه چندین ابزار ارتباطی مانند موبایل و لپ‌تاپ را همراه دارند.
پاسخ این سؤال این بود: «16 درصد» ؛ که در حال افزایش می‌باشد.
در ادامه این گزارش آمده است که تا پنج سال آینده تعداد افرادی که بیش از یک ابزار بهمراه داشته و حداقل از هفت راه مختلف مانند ایمیل، پیام کوتاه، چت، مسنجر و یا کنفرانس تحت وب برای مقاصد ارتباطی خود استفاده می‌کنند به 40 درصد بالغ خواهد شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار