شنبه 2 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
راز بازار درایو نوری
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار خارجی جهان برپایی همایش بین اللملی فلسطین در اندونزی

 
 

هموطن سلام , پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387

برپایی همایش بین اللملی فلسطین در اندونزی

 
 

شرکت کنندگان در این همایش درباره اخرین اوضاع سرزمینهای اشغالی، بحران غزه ،موضوع حق بازگشت اوارگان فلسطینی به سرزمین خود ، برگزاری همه پرسی و چگونگی تشکیل دولت فلسطینی تبادل نظر کردند.

همایش بین المللی فلسطین با عنوان «آزادی و حق بازگشت و 60 سال پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی» امروز با حضور اندیشمندان، شخصیتها و فعالان سیاسی 30 کشور در جاکارتا پایتخت اندونزی برگزار شد.
شرکت کنندگان در این همایش درباره اخرین اوضاع سرزمینهای اشغالی، بحران غزه ،موضوع حق بازگشت اوارگان فلسطینی به سرزمین خود ، برگزاری همه پرسی و چگونگی تشکیل دولت فلسطینی تبادل نظر کردند.
در این همایش بین المللی که دکتر "زهرا مصطفوی" فرزند حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و دبیرکل اتحادیه بین المللی سازمانهای غیردولتی حمایت از حقوق ملت فلسطین هم
حضور داشت ، شخصیت های سیاسی حاضر در همایش جاکارتا حمایت همه جانبه و موثر دولتهای اسلامی از ملت مظلوم فلسطین، استفاده از همه ظرفیت ها و امکانات جهان اسلام برای توقف جنایت های رژیم صهیونیستی به ویژه در غزه و وحدت گروههای سیاسی فلسطینی را خواستار شدند.
"هاشم موزادی" رییس سازمان اسلامی نهضت العلما اندونزی با اشاره به شصتمین سالگرد اشغال فلسطین به دست رژیم صهیونیستی گفت اگر حمایتهای قدرتهای استکباری به ویژه امریکا نبود امروز اثری از رژیم اشغالگر قدس باقی نمی ماند.
"مولانا ایکسان" سیاستمدار افریقای جنوبی دیگر سخنران در این همایش بود که جنایتهای رژیم صهیونیستی را مایه ننگ بشریت در طول تاریخ دانست و افزود اتحاد مسلمانان و دولتهای اسلامی ، اضمحلال رژیم صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.
دکتر "مسعود شجره" عضو کمیسیون حقوق بشر اسلامی هم مقاومت و مبارزه را تنها راه نجات فلسطین و رهایی قدس شریف دانست و گفت راهکارهای نظری و غیرعملی نمی تواند مسائل فلسطین را حل کند و مسلمانان باید از همه ابزارها و امکانات برای دفاع از فلسطینیان وتسکین الام این ملت مظلوم استفاده کنند.
شماری از اعضای اتحادیه یهودیان ضد صهیونیست هم در همایش بین المللی فلسطین در جاکارتا حضور داشنند.
"رابی ویس" از اعضای این اتحادیه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر با محکوم کردن اقدامات ضدبشری صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی به خصوص نوار غزه گفت صهیونیست دشمن صلح ، ضد حقوق انسانها و خطری برای کل بشریت است.
وی با ابراز تاسف از موضع منفعلانه سازمانهای بین المللی در قبال جنایتهای رژیم صهیونیستی گفت فلسطین متعلق به همه فلسطینیان اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی است.
اتحادیه حمایت از مردم فلسطین ، جنبش صدای فلسطین ، مرکز مطالعات اسلامی و خاورمیانه دانشگاه اندونزی و چندین سازمان بین المللی فعال در دفاع از مردم فلسطین در برگزاری کنفرانس جاکارتا مشارکت داشته اند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
لاریجانی و طرح تحول اقتصادی
:: فناوری اطلاعات ::
فهرست زنان فعال و تاثيرگذار در وب 2
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
مردي كه «نقاب مصلحت انديشي‌ها» را شكست
:: فرهنگ و هنر ::
رحيم مشايي: ثبت روز "كوروش" در تقويم ملي ايران
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار