جمعه 1 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
راز بازار درایو نوری
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار داخلی ورزشی سوریان : برای کسب مدال طلا به پکن می‌روم

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 29 ارديبهشت 1387

سوریان : برای کسب مدال طلا به پکن می‌روم

 
 

حمید سوریان گفت : کسب مدال در المپیک با کسب مدال دررقابتهای جهانی و قاره‌ای تفاوت دارد چرا که مدال المپیک بالاترین نقطه مقصود یک ورزشکار محسوب می‌شود.

دارنده ‪ ۳‬مدال طلای کشتی فرنگی جهان گفت : تمرینات اماده‌سازی خود را با جدیت و استمرار دراردوی تیم ملی کشتی فرنگی دنبال می‌کنم تا بتوانم دربازیهای المپیک پکن صاحب مدال طلا شوم.
حمید سوریان تصریح کرد : کسب مدال در المپیک با کسب مدال دررقابتهای جهانی و قاره‌ای تفاوت دارد چرا که مدال المپیک بالاترین نقطه مقصود یک ورزشکار محسوب می‌شود.
وی در مورد الگوی خود درکشتی فرنگی ادامه داد : برادرم محسن سوریان قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان است به همین دلیل الگوی من درکشتی فرنگی دروهله اول برادرم بود.
وی افزود : تا هر زمانی که در خوداحساس کنم که می‌توانم برای میهن عزیزمان افتخارافرینی کنم درمیادین کشتی حضور خواهم داشت.
سوریان که به عنوان قهرمان قهرمانان ایران برگزیده شد ، گفت : بعد از بازیهای المپیک ‪ ۲۰۰۸‬پکن به احتمال فراوان دروزن ‪ ۶۰‬کیلوگرم بر روی تشک مسابقات حاضر خواهم شد و قصد دارم دراین وزن نیز صاحب مدال شوم. سوریان در مورد انتخابش به عنوان برترین ورزشکار سال ‪ ۸۶‬ایران تصریح کرد : این افتخار بزرگی است که از سوی جامعه ورزش نصیب من شد و امیدوارم بتوانم در سال‌های اتی به این افتخار دوباره دست پیدا کنم .
وی درمورد حضورش در رقابتهای بین‌المللی قبل ازحضور درالمپیک پکن گفت : بدون شک برای اینکه تا قبل ازحضور درالمپیک در فضای مسابقه قرار بگیرم و از میزان امادگی جسمانی خود مطلع شوم دریکی از رقابتهای بین‌المللی شرکت خواهم کرد.
سوریان در خصوص اینکه کار کدامیک از مربیان را می‌پسندد افزود : من اول از همه باید از استاد و مربی زحمتکش خود عبدالله زارع نام ببرم که زحمات وافری را برای موفقیت من در کشتی فرنگی متحمل شده است و در ادامه از زحمات محمد بنا و رضا سیم خواه تشکر و قدردانی می‌کنم .
سوریان در خصوص وضعیت تحصیل و اشتغال خود گفت : از مهر ماه برای تحصیل دررشته کارشناسی تربیت بدنی وارد دانشگاه ازاد خواهم شد و در رابطه با اشتغال خود باید بگویم که فعلا کار به خصوص ندارم و تنها کشتی می‌گیرم .
وی در مورد وضعیت ورزش در شهر ری گفت : شهر ری یکی از قطب‌های ورزش ایران محسوب می‌شود که ورزشکاران و قهرمانان زیادی را به جامعه ورز ش کشور معرفی کرده است.
سوریان تاکید کرد : مردم شهر ری علاقه و محبت زیادی به قهرمانان خود دارند و انها را تحت هر شرایطی مورد حمایت و لطف خود قرار می‌دهند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
لاریجانی و طرح تحول اقتصادی
:: فناوری اطلاعات ::
فهرست زنان فعال و تاثيرگذار در وب 2
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
مردي كه «نقاب مصلحت انديشي‌ها» را شكست
:: فرهنگ و هنر ::
رحيم مشايي: ثبت روز "كوروش" در تقويم ملي ايران
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

يادداشت
:: ورزش ::
رضازاده: دلم مي‌گيرد ، به پكن نمي‌روم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار