سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری روش جدید تعیین بیشترین احتمال موفقیت در لقاح مصنوعی ارائه شد

 
 

مهر نیوز , دوشنبه 30 ارديبهشت 1387

روش جدید تعیین بیشترین احتمال موفقیت در لقاح مصنوعی ارائه شد

 
 

این محققان این متد جدید را در انتقال بلاستوسیت های 48 زن تحت درمانهای نا باروری با موفقیت آزمایش کردند.

محققان استرالیایی روش جدیدی را کشف کرده اند که می تواند توانایی بلاستوسیت ها را در لقاح مصنوعی در شیشه با بیشترین احتمال موفقیت بارداری پیش بینی کند.
در روش لقاح در شیشه با انتقال جنین، تخمکها با اسپرمها لقاح می یابند و سپس به مدت 4 تا 5 روز یعنی تا پایان مرحله بلاستوسیت در شیشه توسعه می یابند. تاکنون هیچ متد موثری برای تعیین اینکه کدامیک از این بلاستوسیت ها موفق می شوند با موفقیت پیوند زده شوند و در رحم توسعه یابند وجود نداشت.
تستهایی که درحال حاضر برای کنترل میکروسکوپی ریخت شناسی بلاستوسیت ها مورد استفاده قرار می گیرند بسیار محدود هستند و نمی توانند ناهنجاریهای بلاستوسیت ها را در بارداری پیش بینی کنند.
به همین منظور اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه موناش در استرالیا که نتایج یافته های خود را در مجله Human Reproduction منتشر کرده اند متد جدیدی را توسعه داده اند که امکان شناسایی بلاستوسیت ها را قبل از انتقال به رحم فراهم می کند و بهترین بلاستوسیت ها را که می توانند منجر به بارداری شوند انتخاب می کند.
در این خصوص "دیوید کرام" سرپرست این تیم تحقیقاتی اظهار داشت: "تکنیک اثرانگشت دیجیتالی DNA تازه ترین شکل تشخیص هویت بیولوژیکی است اما تاکنون از این تکنیک برای شناسایی منشاء جنینی "نوزادان متولد شده از انتقال جنینی از شیشه" استفاده نشده بود. ما برای شناسایی بلاستوسیت ها با بیشترین احتمال موفقیت از استراتژی جدیدی استفاده کردیم که از ترکیب آزمایش میکروسکوپی بافت زنده بلاستوسیت ها، اثر انگشت DNA و تجزیه با کمک میکروآنتهای شکل گرفته است. هدف نهایی ما شناسایی نیمرخ بیان ژنتیکی سازگارترین و بهترین بلاستوسیت ها است."
این محققان این متد جدید را در انتقال بلاستوسیت های 48 زن تحت درمانهای نا باروری با موفقیت آزمایش کردند.

 
 

پلیمر قابل تزریق برای ترک اعتیاد تولید شد
کشف استراتژی جدید سیستم ایمنی در مرگ برنامه ریزی شده سلولی
مقارنه‌ای از دید سوهو

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار