 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
صدور بیش از یك میلیون تن متانول از پتروشیمی زاگرس
|
| | | |
 | مجتمع پتروشیمی زاگرس با ظرفیت تولید سالانه یك میلیون و 650 هزار تن متانول سال 85 با یك میلیارد دلار هزینه به بهره برداری رسید. |  مدیر عامل مجتمع پتروشیمی زاگرس گفت: یك میلیون و 200 هزار تن متانول از مجتمع پتروشیمی زاگرس از اسفند 85 تاكنون به خارج از كشور صادر شده است .
مدیر عامل این مجتمع گفت : قیمت هر تن متانول در بازار جهانی 350 دلار است و ارزش كلی محصولات صادر شده به بیش از 400 میلیون دلار می رسد .
حمیدی تولید متانول این مجتمع را در سال گذشته یك میلیون و 300 هزار تن اعلام كرد و افزود: پارسال توانستیم به توان تولیدی بیش از 90 درصد ظرفیت اسمی مجتمع دست یابیم .
وی گفت: محصول تولید شده در پتروشیمی زاگرس به كشورهای اروپایی، هند،كره جنوبی، چین، ژاپن و فیلیپین صادر می شود.
مجتمع پتروشیمی زاگرس با ظرفیت تولید سالانه یك میلیون و 650 هزار تن متانول سال 85 با یك میلیارد دلار هزینه به بهره برداری رسید. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: حجاب و عفاف :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|