چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری "برنج ابر مغذی" تولید می کند!

 
 

مهر نیوز , سه شنبه 7 خرداد 1387

"برنج ابر مغذی" تولید می کند!

 
 

به اعتقاد IBM این پروژه می تواند به کشاورزان در شناسایی گیاهان با احتمال رشد بهتر کمک کند.

شرکت انفورماتیکی IBM با هدف مبارزه با بحران غذا در کشورهای درحال توسعه با کمک "رایانه های جامعه جهانی گرید" پروژه ای را در توسعه برنج "ابر مغذی" اجرا می کند.
در ماههای اخیر بحران غذا به سبب افزایش قیمت مواد اولیه به خصوص برنج به بسیاری از کشورهای درحال توسعه آسیب رسانده است. به همین علت IBM با همکاری محققان دانشگاه واشنگتن برنامه ای را با عنوان "برنج مغذی برای جهان" اجرا می کند. در این پروژه توان محاسباتی یک میلیون رایانه ای که در "جامعه جهانی گرید" شرکت کرده اند به کار گرفته می شود.
براساس گزارش وب نیوز، این توان برابر با قدرت یک سوم ابر رایانه های دنیا است. در این برنامه ساختار اتمی برنج مورد بررسی قرار می گیرد و با کمک تکنیکهایی که کشاورزان استفاده می کنند تقاطع ژنتیکی این غله شبیه سازی می شود.
جامعه جهانی گرید (World Community Grid) از طریق الگوریتمها و یک مدل سه بعدی که زیست شناسان دانشگاه واشنگتن توسعه داده اند امکان مطالعه و بررسی ساختار پروتئینهایی که برنج را می سازند فراهم می کند.
به این ترتیب این محققان می توانند عملکرد این پروتئینها را درک کنند و پروتئینهایی را که به تولید یک برنج مغذی، پیشگیری از آفت زدگی و مقاومت در برابر بیماریها کمک می کنند شناسایی کنند.
به اعتقاد IBM این پروژه می تواند به کشاورزان در شناسایی گیاهان با احتمال رشد بهتر کمک کند.

 
 

پیشنهاد کاهش 50 درصدی انتشار گازهای گلخانه ای تا سال 2050
"برنج ابر مغذی" تولید می کند!

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار