سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری درمان موفق سرطان پوست با کمک شبیه سازی سلولهای ایمنی

 
 

مهر نیوز , شنبه 1 تير 1387

درمان موفق سرطان پوست با کمک شبیه سازی سلولهای ایمنی

 
 

ایمنودرمانی می تواند عوارض سمی درمانهای فعلی درمقابله با سرطان مثل رادیودرمانی و شیمی درمانی را کاهش دهد.

محققان آمریکایی با شبیه سازی سلولهای ایمنی موفق شدند یک مورد بیمار مبتلا به سرطان پوست را درمان کنند.
دانشمندان مرکز تحقیقات سرطان فرد هاتچینسون در سیاتل آمریکا اعلام کردند که موفق شده اند سرطان ملانومای پوست یک زن 52 ساله را با کمک شبیه سازی سلولهای سیستم ایمنی درمان کنند.
این اولین مورد درمان موفق درمقابله با ملانوما به شمار می رود. ملانوما یکی از خطرناکترین سرطانهایی است که به بافت اپیدرمی (بشره پوست) آسیب می رساند.
در این آزمایش که می تواند راهی به سوی درمان این سرطان خطرناک بگشاید، محققان آمریکایی با استفاده از سلولهای ایمنی فرد بیمار که از طریق شبیه سازی در لابراتوار دستکاری شده بودند به درمان ملانوما پرداختند.
براساس گزارش روزنامه تلگراف، این محققان که نتایج یافته های خود را در مجله علمی New England Journal of Medicine منتشر کرده اند در این روش درمانی جدید مشاهده کردند این زن 52 ساله آمریکایی پس از دو ماه درمان و بدون نیاز به درمانهای دیگر معالجه شد و نتایج آزمایشات پس از درمان حضور هیچ عارضه جانبی را نشان نداد.
به گفته این دانشمندان، سلولی که می تواند در آینده امیدی در درمان سرطان پوست باشد Cd4 نام دارد و از گلبولهای سفید این زن که در مرحله چهارم پیشرفت بیماری قرار داشت گرفته شده است.
سلولهای سیستم ایمنی این زن در لابراتوار اصلاح و دستکاری شده و مجددا به وی تزریق شدند.
به گفته این محققان، ایمنودرمانی می تواند عوارض سمی درمانهای فعلی درمقابله با سرطان مثل رادیودرمانی و شیمی درمانی را کاهش دهد. تائید بیشتر این روش درمانی جدید نیازمند انجام آزمایشات وسیعتر است.

 
 

ابداع تکنیکی نوین برای درمان سرطان
روباتهای فوتبالیست اتریش با 10 گل از سد آلمان گذشتند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار