سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری ابداع دوربینهای قرصی شکل برای تهیه تصاویر از درون بدن

 
 

مهر نیوز , شنبه 1 تير 1387

ابداع دوربینهای قرصی شکل برای تهیه تصاویر از درون بدن

 
 

دوربین پس از ورود به بدن بیمار می تواند در هر ثانیه 2 تا 4 تصویر از بافتهای درون معده و مری بیمار ثبت و به دریافت کننده ای در خارج از بدن ارسال میکند.

گروهی از محققان در آلمان وسیله مغناطیسی ساخته اند که می تواند دوربین ویژه ای را به درون بدن هدایت کرد.
کنترل از راه دور این وسیله مغناطیسی متخصصان و جراحان را قادر می سازد تا بررسیهای پزشکی درونی خود را بر روی معده و مری بیماران انجام دهند.
این فرآیندی است که در حال حاضر در قابل تکنیک آندوسکوپی انجام شده و در اکثر موارد شیوه ای دردآورد و ناخوشایند محسوب می شود. از آن گذشته چندین ساعت باید سپری شود تا بیمار به حال اولیه خود باز گردد.
اما فناوری نوینی که محققان در انستیتو مهندسی زیست پزشکی فرانهوفر آلمان ابداع کرده اند بیمار را با چنین مشکلاتی روبرو نمی کند.
این فناوری نوین دوربین قرصی شکلی است که با استفاده از راهنمایی های متخصصان در درون مری و معده بیمار به پیش می رود.
بر اساس گزارش تکنولوژی ریویو، این دوربین پس از وارد شدن به بدن بیمار می تواند در هر ثانیه دو تا چهار تصویر از بافتهای مختلف درون معده و مری بیمار ثبت و به دریافت کننده ای که در خارج از بدن قرار دارد ارسال کند.

 
 

ابداع تکنیکی نوین برای درمان سرطان
روباتهای فوتبالیست اتریش با 10 گل از سد آلمان گذشتند
درمان موفق سرطان پوست با کمک شبیه سازی سلولهای ایمنی

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار