سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی افزایش تولید نفت از قدیمی ترین تاسیسات نفتی خلیج فارس

 
 

شنبه 1 تير 1387

افزایش تولید نفت از قدیمی ترین تاسیسات نفتی خلیج فارس

 
 

محمود زیركچیان زاده گفت : تولید نفت این مجتمع دریایی و خشكی كه شركت آجیپ ایتالیا در سال 1961 میلادی آن را ساخت و به بهره برداری رساند روز گذشته به منظور به روز رسانی و نوسازی متوقف شد.

مدیرعامل شركت ملی نفت فلات قاره ایران گفت : تولید نفت مجتمع دریایی و خشكی بهرگانسروهندیجان ( قدیمی ترین تاسیسات نفتی خلیج فارس ) از 40 هزار به 60 هزار بشكه در روز افزایش می یابد.
محمود زیركچیان زاده گفت : تولید نفت این مجتمع دریایی و خشكی كه شركت آجیپ ایتالیا در سال 1961 میلادی آن را ساخت و به بهره برداری رساند روز گذشته به منظور به روز رسانی و نوسازی متوقف شد.
وی با بیان اینكه از دیروز كار اتصالات چاه های نفت به مجتمع جدید آغاز شده است افزود : ظرف 15 روز این تغییرات انجام خواهد شد و از ماه آینده تولید نفت از مجموعه جدید آغاز می شود.
مدیرعامل شركت ملی نفت فلات قاره ایران بابیان اینكه مجتمع جدید تاسیسات دریایی و خشكی بهرگانسروهندیجان به روز جدید و ایمن است گفت : با اتمام كار این مجتمع كه هزینه ای حدود 150 میلیارد دلار در برداشته است تولید نفت از 40 هزار به 60 هزار بشكه در روز افزایش می یابد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار