 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
46 سكته قلبي پس از گل فابرگاس
|
| | | |
 | روزنامه هاي اسپانيايي اين ميزان از سكته قلبي به خاطر فوتبال را كم سابقه توصيف كرده و آن را پس از 50 مورد سكته قلبي در جام جهاني 2002 در رتبه دوم قرار دادند .
| 
از بيماران قلبي بستري شده در بيمارستان هاي اسپانيا در پي پنالتي منجر به صعود اسپانيا به جمع 4 تيم برتر اروپا 46 نفر همچنان تحت مراقبت هستند. به گزارش فارس و به نقل از ماركا، بيش از 46 نفر از هواداران اسپانيايي درست پس از پنالتي منجر به پيروزي اسپانيا برابر ايتاليا راهي بيمارستان شده اند و همچنان تحت مراقبت ويژه هستند.
گل سس فابرگاس در پي مهار دو پنالتي مهم توسط كاسياس باعث شكسته شدن طلسم 88 ساله شكست ناپذيري ايتاليا برابر اسپانيا شد و مردم فوتبال دوست اسپانيا تا دو روز در خيابانها جشن گرفتند.
روزنامه هاي اسپانيايي اين ميزان از سكته قلبي به خاطر فوتبال را كم سابقه توصيف كرده و آن را پس از 50 مورد سكته قلبي در جام جهاني 2002 در رتبه دوم قرار دادند .
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|