سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی وبگردی سولاريوم ممنوع شد

 
 

چهارشنبه 5 تير 1387

سولاريوم ممنوع شد

 
 

براي معرفي مکانهاي استفاده کننده از اين دستگاه با شماره تلفن 09678 ستاد فوريتهاي سلامت محيط و کار وزارت بهداشت، درمان تماس بگيرند.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، استفاده از دستگاههاي برنزه کننده بدن (سولاريوم) را به علت ايجاد خطر و تهديد سلامتي، ممنوع اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومي اين وزارتخانه، واحد بهداشت پرتوهاي مرکز سلامت محيط و کار معاونت سلامت که وظيفه نظارت مستمر و مدون بر به کارگيري ايمني و بهداشتي دستگاهها و تجهيزات مولد اشعه در محيطهاي عمومي و کارگاهي را دارد با هشدار درخصوص خطرهاي استفاده از دستگاههاي برنزه کننده، بارديگر ممنوعيت استفاده از اين دستگاهها را اعلام کرد.
همچنين وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با اقدامي هماهنگي با امور حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژي اتمي ايران و اداره کل مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگاني از ورود اين دستگاهها به کشور ممانعت کرده است.
براساس اين گزارش، معاونتهاي بهداشتي و درمان دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور نيز موظف شده اند با تشکيل گروه هاي بازرسي در ساعات غيراداري از مراکزي که احتمال استفاده از اين دستگاهها در آنها بيشتر است مانند آرايشگاهها، هتل ها، ورزشگاهها و حتي مطب هاي پزشکي بازديد و در صورت وجود اين دستگاه ها علاوه بر پلمپ دستگاه، متصدي را نيز به مراجع قضايي معرفي کنند.
گفتني است در اين اطلاعيه از هموطنان درخواست شده است براي معرفي مکانهاي استفاده کننده از اين دستگاه با شماره تلفن 09678 ستاد فوريتهاي سلامت محيط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تماس بگيرند.

 
 

مرگ به خاطر سوخت
پيامدهاي فقير شدن
پرواز با گذرنامه اشتباه

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار