 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
«عطاران» سريال «بزنگاه» را در ازگل كليد زد
|
| | | |
 | پخش مجموعه تلويزيوني «بزنگاه» كه به مناسبت ماه رمضان ساخته ميشود، از روز 12 شهريورماه آغاز و تا 13 مهرماه ادامه خواهد يافت.
| 
تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «بزنگاه» به كارگرداني «رضا عطاران» و با متني از «سروش صحت» آغاز شد.
«مهران مهام» كه به همراه «ايرج محمدي» تهيه كنندگي سريال «بزنگاه» را بر عهده دارند، با بيان اين مطلب گفت: تصويربرداري اين سريال طي چند روز گذشته در لوكيشني در منطقه ازگل آغاز شده و در 30 قسمت 35 دقيقهاي كه ساخته خواهد شد.
وي افزود:تا به حال حضور بازيگراني چون رضا عطاران، حميد لولايي، علي صادقي، گيلدا رنجبران، غلامرضا نيكخواه، مرجانه گلچين، محمود بهرامي و سوسن پرور در اين سريال قطعي شده است و اميدوارم تا درطول ساخت با كمبود زمان مواجه نشويم.
مهام درباره داستان سريال تلويزيوني «بزنگاه» نيز گفت: اين سريال كه در بستر طنز به تصوير كشيده خواهد شد، روايت خانوادهاي است كه پدرشان كه از نانوايان قديمي شهر است، فوت ميكند و پس از آن بر سر ارث و ميراث ميان اعضاء خانواده اختلاف ايجاد ميشود.
در سريال «بزنگاه» رضا عطاران در نقش يك معتاد بازي ميكند كه همسرش او و دخترش را به دليل اعتياد ترك كرده است.
آخرين كار «رضا عطاران» در مقام كارگردان مجموعه «ترش و شيرين» بود كه در ايام نوروز سال 86 از شبكه سوم سيما شد و توانست بالاترين رتبه بينندگان را به خود اختصاص دهد.
«عطاران» تا به حال كارگرداني مجموعههاي ترش و شيرين، متهم گريخت، خانه به دوش، كوچه اقاقيا، قطار ابدي، مجيد دلبندم، ستارهها و سيب خنده را برعهده داشته است.
پخش مجموعه تلويزيوني «بزنگاه» كه به مناسبت ماه رمضان ساخته ميشود، از روز 12 شهريورماه آغاز و تا 13 مهرماه ادامه خواهد يافت.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|