 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , چهارشنبه 12 تير 1387 |
|
هاشمي رفسنجاني: عدم رونق اقتصادي فشار تورم را مضاعف ميكند
|
| | | |
 | هاشمي رفسنجاني گفت: مردم غرب كشور وفاداري خود به انقلاب را بارها در مراحل مختلف ثابت كردند و اين در حافظه تاريخ ايران و نزد خداوند باقي خواهد ماند.
|  جمعي از فعالان سياسي، فرهنگي و اجتماعي استان كرمانشاه صبح روز چهارشنبه با رييسمجمع تشخيص مصلحت نظام ديدار كردند. آيتالله هاشمي رفسنجاني در اين ديدار با اشاره به پايداري، صبر و مجاهدت مردم كرمانشاه در دوران جنگ تحميلي و پس از آن تاكيد كرد: مردم غرب كشور وفاداري خود به انقلاب را بارها در مراحل مختلف ثابت كردند و اين در حافظه تاريخ ايران و نزد خداوند باقي خواهد ماند.
آيتالله رفسنجاني استان كرمانشاه و ديگر استانهاي غرب كشور را از جهت منابع طبيعي، موقعيت جغرافيايي و همچنين منابع انساني پرتلاش، بسيار مطلوب عنوان كرد و افزود: مديريت صحيح و برنامهمحور ميتواند با نقد كردن اين منابع جايگاه اين استانها را ارتقا بخشيده و توسعه پايداري را در منطقه ايجاد نمايد.
وي با تشريح وضعيت مالي كشور از لحاظ ارزي و ريالي، تصريح كرد: فراواني پول در جامعه و عدم هدايت صحيح آن در بازار موجب تورم در بخشهاي مختلف ميشود و جريان توسعه كشور را با مشكل مواجه ميكند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: عدم رونق اقتصادي، فشار تورم بر مردم را مضاعف ميكند و در اين مورد نيز بايد چاره انديشي شود.
وي با اشاره به تهديدات خارجي و توطئههايي كه عليه جمهوري اسلامي ايران انجام ميپذيرد گفت: عبور از اين مرحله زيركي، كارداني و تدبير مناسب ميطلبد و همه بايد تلاش كنند تا كشور را از اين توطئهها سالم عبور دهيم.
در ابتداي اين ديدار حجتالاسلام اشرفي اصفهاني با بيان مطالبي درباره وضعيت اقتصادي جامعه، خواستار همفكري مسوولان كشور براي حل مشكلات شد.
حسيني و مهدوي از فعالان سياسي كرمانشاه گزارشي را از وضعيت اين استان به اطلاع رساندند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|