چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر انيميشن سينمايي کونگ فو پاندا

 
 

جام جم , جمعه 14 تير 1387

انيميشن سينمايي کونگ فو پاندا

 
 

اسکرين ديلي اعلام کرد: پيش از اين دو انيميشن پرفروش تاريخ سينماي چين به ترتيب "گارفيلد 2" محصول 2006 با 25/7 و "شيرشاه" محصول 1995 با 13/5 ميليون دلار بودند.

انيميشن سينمايي "کونگ فو پاندا" با 6/14 ميليون فروش در 10 روز عنوان پرفروش ترين انيميشن اکران‌شده در تاريخ سينماي چين را به دست آورد.
اسکرين ديلي اعلام کرد: پيش از اين دو انيميشن پرفروش تاريخ سينماي چين به ترتيب "گارفيلد 2" محصول 2006 با 25/7 و "شيرشاه" محصول 1995 با 13/5 ميليون دلار بودند.
"کونگ فو پاندا" روز 20 ژوئن همزمان در 350 سينماي چين به نمايش درآمد و اکران آن در استان زلزله‌زده سيچوان با يکروز تاخير آغاز شد. اما حتي اين تاخير هم مانع عملکرد درخشان اين فيلم در گيشه‌ها نشد. جالب اينکه در چهار سال اخير هيچ فيلم انيميشن نتوانسته بيش از 8/5 ميليون دلار در سينماهاي چين بفروشد.
از جمله فيلم‌هاي موفق انيميشن چند سال اخير که در تمام نقاط دنيا فروش خيره‌کننده داشتند و در چين به شدت شکست خوردند مي‌توان به "در جستجوي نيمو" با 35/4 ميليون دلار، "لاک‌پشت‌ها نينجا نوجوان دمدمي‌مزاج" با پنج ميليون دلار، "راتاتويي" با تنها 8/2 ميليون دلار و "شرک 3" با 5/1 ميليون دلار اشاره کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار