 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
تاكید وزیر بازرگانی بر توجه بیشتر به توسعه ظرفیت های صادراتی استان ها
|
| | | |
 | در این گردهمایی سید مسعود میركاظمی با تشریح وضع اقتصادی و تجاری كشور مشاركت و همكاری بیشتر استانداران برای توسعه صادرات غیرنفتی و رونق اقتصادی كشور را خواستار شد.
|  وزیر بازرگانی در سومین گردهمایی استانداران كشور توجه بیشتر به توسعه صادرات غیرنفتی در استانها را خواستار شد.
در این گردهمایی سید مسعود میركاظمی با تشریح وضع اقتصادی و تجاری كشور مشاركت و همكاری بیشتر استانداران برای توسعه صادرات غیرنفتی و رونق اقتصادی كشور را خواستار شد.
وی با اشاره به افزایش قیمت موادغذایی در جهان گفت : افزایش قیمت جهانی در سایركالاها نیز اتفاق افتاده و كشور ما هم متاثر از این وضع است با این وجود با مدیریت مناسب این افزایش با تاخیر و بدون تنش در كشور مطرح شد.
میركاظمی بابیان اینكه سرمازدگی وخشكسالی باعث كاهش میزان عرضه برخی محصولا ت به ویژه گندم درداخل كشورشده است گفت :برنامه ریزی های لا زم برای تامین گندم وبرنج مورد نیاز كشور صورت گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات وزارت بازرگانی به منظور فرهنگ سازی برای مصرف نان و همچنین صنعتی كردن پخت نان در كشور توجه بیشتر استانداران به امرفرهنگ سازی مصرف نان در استان ها را خواستار شد.
در ادامه این گردهمایی وزیر بازرگانی به سوالات مطرح شده از سوی استانداران نیز پاسخ داد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|