سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر تدوين «دوزخ، برزخ، بهشت» ‌آغاز شد

 
 

فارس , يكشنبه 16 تير 1387

تدوين «دوزخ، برزخ، بهشت» ‌آغاز شد

 
 

فيلمبرداري فيلم سينمايي «دوزخ، برزخ، بهشت» به كارگرداني بيژن ميرباقري به پايان رسيد و سعيد شاهسواري تدوين آن را آغاز كرد.

با پايان فيلمبرداري سه بخش «دوزخ،‌برزخ، بهشت» ساخته «بيژن ميرباقري» تدوين آن توسط «سعيد شاهسواري» آغاز شد.
فيلمبرداري فيلم سينمايي «دوزخ، برزخ، بهشت» به كارگرداني بيژن ميرباقري به پايان رسيد و سعيد شاهسواري تدوين آن را آغاز كرد.
بنا بر اين گزارش، كيوان جهانشاهي كار ساخت موسيقي متن را آغاز كرده است.
به گفته «ميرباقري» هنوز تصميمي براي اينكه اين فيلم براي جشنواره فيلم فجر آماده شود يا در زمان مناسب به اكران عمومي درآيد، گرفته نشده است.
وي در مورد ويژگي ساختاري فيلم با توجه به بخش‌هاي مختلف آن، گفت: اين فيلم به جز نوع نگاه و روايت، ويژگي ساختاري خاصي ندارد و پيش‌تر هم فيلم‌هايي با ساختار مشابه داشته‌ايم و خيلي از فيلم‌ها، اينگونه ساخته شده‌اند.
به گزارش فارس، در بخش اول اين پروژه، علي مصفا، مهتاب كرامتي و ژاله شعاري، در بخش دوم مسعود رايگان و مسعود كرامتي و در بخش سوم پروژه «دوزخ،برزخ،بهشت» آتيلا پسياني، پريوش نظريه، امير آقايي و مسعود كرامتي بازي كردند.
به گفته «بيژن ميرباقري» «دوزخ،برزخ،بهشت» فيلمي با قصه‌اي در هم تنيده است كه هر بخش از آن «دوزخ»،«برزخ» و «بهشت» نام دارد اما يك فيلم معمول به شيوه اپيزوديك نيست.
سومين فيلم بلند سينمايي «ميرباقري» را سعيد شاهسواري و مركز گسترش سينماي مستند و تجربي توليد مي‌كنند. «ما همه خوبيم» و «روز برمي‌آيد»، فيلم‌هاي اول و دوم اين كارگردان هستند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار