 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فناوران , دوشنبه 24 تير 1387 |
|
روبات غريب عاشق پيشه
|
| | | |
 | داستان بازي، همان ماجراي فيلم را دنبال ميكند. Wall –E يك روبات غريب و تك در سيارهاي كثيف و آلوده است كه 700 سال تنها بوده است. | 
كمتر پيش ميآيد كه نسخه يك بازي در كنسولهاي پا به سن گذاشتهاي چون PS2 بتواند از نسخه همان بازي در كنسولهاي جديدتر و پرامكانتر پيشي بگيرد. اما اين قضيه در مورد بازي Wall –E صدق ميكند.
با اينكه بازيهاي استوديوي پيكسار هم به مذاق بچه خوش ميآيد و هم مورد علاقه بزرگسالان است، اما نسخه بازي انيميشنهاي پيكسار معمولا جذابيت چنداني براي قشر بزرگسان ندارد.
بسياري از ساختارهاي فيلم Wall –E كه به خوبي در قالب بازي گنجانده شده است، لذت و هيجان زيادي را در عين درگير كردن بازيكنان با معماهاي بازي به وجود ميآورد. حداقل Wall –E را ميتوان از فهرست سياه بازيهایی كه صرفا براي ايجاد درآمد بيشتر از سوي شركتهاي بازيسازي منتشر ميشوند، خط زد.
داستان بازي، همان ماجراي فيلم را دنبال ميكند. Wall –E يك روبات غريب و تك در سيارهاي كثيف و آلوده است كه 700 سال تنها بوده است. اما هنگامي كه Wall –E روبات ديگري به نام Eve را ملاقات ميكند، يك دل نه صد دل عاشق وي ميشود.
بازي Wall –E با انيميشن آن تفاوتهاي نسبتا زيادي دارد، اما در و ديوارهاي آكنده از آگهيهاي متنوع، صداي هميشگي بلندگوها و تبليغات صوتي آنها، مفهوم يك جامعه مكانيكي پيچيده و شلوغ را خيلي خوب نشان ميدهد. علاوه بر اين صحنههاي سينمايي بازي هم خوب از كار درآمده و داستان اين روبات دوست داشتني را خيلي روان و دلنشين روايت ميكند.
هرچند طرفداران بازيهاي سبك Platformer در Wall –E چيز جديدي پيدا نميكنند، اما تنوع مراحل و ماموريتها، اين بازي را قابل قبول جلوه ميدهد. اصليترين هدف Wall –E حركت از يك نقطه به نقطه ديگر است كه به منظور اين كار بايد پرشهاي مختلفي را انجام دهيد. اما از آنجا كه Wall –E يك روبات است و انعطافپذيري مردعنكبوتي يا اينديانا جونز را ندارد، ناچار است از وسايل مخصوصي براي عبور از موانع استفاده كند. در يك مرحله، Wall –E سوار اسكيت ميشود يا در قسمتي ديگر بايد مكعبهاي مغناطيسي را پرتاب كنيد تا راه باز شود يا يك آسانسور زهوار در رفته بايد دوباره در ارتفاع مناسب قرار بگيرد.
Wall –E عاشق سرعت است و مرتب از اين طرف به آن طرف ميپرد يا مثل اتومبيلهاي فرمول يك حسابي گاز ميدهد. اما در چند مرحله هم شما كنترل Eve را به دست ميگيريد. حتي با Eve پرواز ميكنيد و موانع جلوي راه را جا خالي ميدهيد. شايد پرواز با Eve به اندازه جست و خيزهاي Wall –E سرگرمكننده نباشد، اما دستكم پر از هيجان است، در حالي كه موانع غير قابل پيشبيني سر راهتان سبز ميشود و شما بايد با دقت تمام از تصادف با آنها دوري كنيد.
Wall –E يك سلاح ليزري هم دارد كه دشمنان و موانع را از سر راه بر ميدارد. راستش را بخواهيد، اصل و اساس اين بازي به سبك بازيهاي Platformer، گشتن و جستوجو و گرفتن آيتمهاي مختلف است و بخش اكشن ضعيف آن، ارزش كلي بازي را بالا نميبرد.
گرافيك Wall –E تحسينبرانگيز است. تكسچرهاي واضح و بيعيب و نقص و رنگهاي شاد و متنوع، Wall –E را به يك بازي جذاب تبديل كرده است. از سوي ديگر سرعت حركت فريمها افت نميكند و بازي، روان و يكنواخت پيش ميرود.
صداي بازي به پاي گرافيك قوي آن نميرسد. موسيقي بازي خيلي زود تكراري ميشود و جلوههاي صوتي هم تاثير چنداني در ذهن مخاطب بر جاي نميگذارد، اما خلاقيت صوتي بازي، سيستم صوتي داخلي Wall –E است. اين روبات خوش ذوق يك دستگاه پخش داخلي هم دارد كه با فشار يك كليد، شروع به نواختن موسيقي ميكند.
خلاصه اينكه Wall –E از بازيهاي خوب سبك Platformer محسوب ميشود. ضرب آهنگ بازي، سريع و پرهيجان است و در عين حال ميتوان حالت چندجانبه را در آن امتحان كرد، اما خود داستان اصلي يك ماجراجويي روباتيك تمام عيار است.
lسازنده: Heavy Iron Studios
lناشر: THQ
lکنسول: PS3, PS2, PSP, Xbox360, WII
lسبک: 3D Platformer
lتاریخ انتشار: 24 ژوئن 2008
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: حجاب و عفاف :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|