چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی نگرانی بازیکنان تیم راه‌آهن از انتقال به خارج از تهران

 
 

هموطن سلام , پنجشنبه 27 تير 1387

نگرانی بازیکنان تیم راه‌آهن از انتقال به خارج از تهران

 
 

پس از انتشار اخباری مبنی بر انتقال تیم فوتبال راه‌آهن به استان مازندران، نگرانی و استرس بالایی در میان بازیکنان این تیم که اکنون در اردوی آماده‌سازی اتریش بسر می‌برند، ایجاد شده است.

محمد حسن انصاری‌فرد خطاب به بازیکنان تیم فوتبال راه‌آهن گفت: نگران‌ نباشید؛ هنوز هیچ اتفاقی درباره انتقال تیم ‌راه‌آهن به استان مازندران رخ نداده است.
پس از انتشار اخباری مبنی بر انتقال تیم فوتبال راه‌آهن به استان مازندران، نگرانی و استرس بالایی در میان بازیکنان این تیم که اکنون در اردوی آماده‌سازی اتریش بسر می‌برند، ایجاد شده است.
بازیکنان راه‌آهن با گله‌مندی از احتمال انتقال تیم‌شان به استانی خارج از تهران، اعلام کردند که قرارداد ما با یک تیم تهرانی است؛ به علت مشکلات شخصی نمی‌توانیم در خارج از استان تهران بازی کنیم؛ اگر قرار بود به شهرستان برویم، پیشنهادات مالی بهتری هم برای ما وجود داشت که آنها را رد نمی‌کردیم.
بازیکنان راه‌آهن مدام از مسوولان تیمشان در این باره سوال می‌کنند که این مساله باعث شد تا محمدحسن انصاری‌فرد، مدیرعامل باشگاه راه‌آهن عصر چهارشنبه در محل تمرین این تیم، با بازیکنان صحبت کند.
انصاری‌فرد در این رابطه خطاب به بازیکنانش گفت: نگران‌ نباشید، هنوز هیچ اتفاقی درباره انتقال تیم ‌راه‌آهن به استان مازندران رخ نداده است. مطمئن باشید پس از اینکه بحث‌ خاصی در این خصوص عنوان شود، صادقانه آن را با شما در میان خواهم گذاشت.
وی افزود: درباره این موضوع جلساتی را با مسوولین مختلف داشته‌ام که طبق آن هنوز هیچ تصمیم قطعی گرفته نشده است. اگر از تهران به طور مداوم اخباری می‌شنوید، به آنها توجه نکنید چرا که اتفاق خاصی صورت نگرفته است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار