سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر «شواليه سياه» رکورد شکست

 
 

جام جم , شنبه 29 تير 1387

«شواليه سياه» رکورد شکست

 
 

«شواليه سياه» فيلم جديد مجموعه «مرد خفاشي» به کارگرداني کريستوفر نولان با 5/18 ميليون دلار فروش در 3040 سينما رکورد بيشترين فروش نيمه‌شب را شکست.

«شواليه سياه» فيلم جديد مجموعه «مرد خفاشي» به کارگرداني کريستوفر نولان با 5/18 ميليون دلار فروش در 3040 سينما رکورد بيشترين فروش نيمه‌شب را شکست.
اسوشيتدپرس خبر داد «شواليه تاريکي» از يک دقيقه بامداد روز جمعه در 4366 سينما در بازار آمريکاي شمالي به نمايش درآمد و آمار ارائه شده درباره فروش نيمه شب اين فيلم تنها شامل 3040 سينما است و در عين حال فروش سانس‌هاي 3 و 6 صبح در آن منظور نشده است.
تا پيش از اين رکورد بيشترين فروش نيمه شب را «جنگ‌هاي ستاره‌اي؛ اپيزود سوم ـ انتقام سيت» جرج لوکاس داشت که سال 2005 در 3663 سينما حدود 9/16 ميليون دلار فروخت و در نهايت فروش روز اول آن به 50 ميليون دلار رسيد. در حال حاضر رکورد بيشترين فروش در يک روز با 8/59 ميليون دلار در اختيار "اسپايدرمن 3" است.
با توجه به شروع توفاني فيلم جديد بتمن انتظار مي‌رود اين فيلم تا پايان روز يکشنبه در بازار آمريکاي شمالي به فروش بيش از 100 ميليون دلار دست پيدا کند. تا اينجاي کار تنها 10 فيلم ديگر در هفته اول اکران بيش از 100 ميليون دلار فروش داشته‌اند که دو فيلم«مرد عنکبوتي 3» با 151 ميليون دلار و «دزدان دريايي کارائيب: صندوقچه مرد مرده» با 6/135 ميليون دلار پيشتاز هستند.
پروژه 180 ميليون دلاري «شواليه سياه» دنباله‌اي بر« بتمن آغاز مي‌کند» است که سال 2005 با بيش از 372 ميليون دلار فروش در سطح جهاني دومين فيلم موفق اين مجموعه شد و هشت سال پس از «بتمن و رابين» راه را براي بازگشت افسانه قصه‌هاي مصور باز کرد.
اين بار نيز کريستوفر نولان روي صندلي کارگرداني نشسته و کريستين بيل نقش مبارز نقابدار را تکرار کرده است. هيث لجر بازيگر فقيد استراليايي نيز در آخرين حضور سينمايي کامل خود به نقش جوکر، دشمن اصلي بتمن ظاهر شده است. پيش از اين نقش جوکر را جک نيکلسن در 1989 در «بتمن» (مرد خفاشي) تيم برتن خلق کرده بود.
در فيلم جديد، بتمن با کمک ستوان جيم گوردون (گري اولدمن) و دادستان هاروي دنت (آرون اکهارت) مي‌کوشد يک سارق بانک معروف به جوکر را دستگير کند که مردي رواني است و در همين حال بايد با ديگر دشمنان خود روبرو شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار