سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری نتایج موفقیت آمیز آزمایش بالینی واکسن گیاهی ضدسرطان

 
 

مهر نیوز , سه شنبه 1 مرداد 1387

نتایج موفقیت آمیز آزمایش بالینی واکسن گیاهی ضدسرطان

 
 

می توان با کاشت گیاه توتون به جای استفاده از آن در دخانیات از مزایای درمانی این گیاه بهره گرفت.

دانشمندان آمریکایی با آزمایش نوعی واکسن ضد سرطان روی انسان به نتایج مثبتی دست یافتند و نشان دادند که این واکسن قادر است پاسخ ایمنی ارگانیسم مبتلا به بعضی از سرطانها را دوباره فعال کند.
محققان مرکز پزشکی دانشگاه استانفورد امیدوارند با تکنیک فعال سازی دوباره پاسخ سیستم ایمنی ارگانیسم از طریق این واکسن گیاهی در آینده بعضی ازسرطانها را به طور کامل درمان کنند.
به اعتقاد این محققان، سیستم ایمنی تنها نیروی پرقدرت واقعی در جنگ با سرطان است.
این تیم تحقیقاتی برپایه گیاه توتون واکسنی را توسعه داده اند که سیستم ایمنی را در مبارزه با سرطان فعال می کند. این دانشمندان با آزمایش بالینی این واکسن روی 16 بیماری که به تازگی بیماری لاعلاج و مزمن سرطان سلولهای بتای بافت لنفاوی در آنها تشخیص داده شده بود به نتایج مثبتی دست یافتند.
هیچ یک از بیماران مورد آزمایش هیچ نوع عوارض جانبی نشان ندادند و در بیش از 70 درصد از آنها پاسخ ایمنی توسعه داده شد.
این اولین بار است که یک واکسن گیاهی ضد سرطان روی انسان آزمایش می شود. نتایج این آزمایش و مقایسه آن با آزمایشات پیشین روی مدلهای آزمایشگاهی نشان می دهد که این واکسن مزایای درمانی متعددی دارد.
این محققان در خصوص ویژگیهای این واکسن توضیح دادند: "ما در پزشکی از پروتئینها برای اهداف زیادی مثل تعویض آنزیم، واکسنها و پادتنها استفاده می کنیم. رشد سلولهای انسانی برای تولید پروتئینها واقعا پرهزینه است و فرایند طولانی را طلب می کند. درحالی که رشد گیاه توتون بسیار ارزان است و بنابراین می توان با کاشت گیاه توتون به جای استفاده از آن در دخانیات از مزایای درمانی این گیاه بهره گرفت."

 
 

با سیارک‌های تروریست چه باید کرد؟
انتشار نتایج مثبت آزمایش داروی جدید ضد سرطان پروستات
کشف پروتئینی که مینای دندان را ترمیم می کند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار