چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی چتر بازي در 89 سالگي

 
 

همشهری انلاین , چهارشنبه 2 مرداد 1387

چتر بازي در 89 سالگي

 
 

گفتني است كه او در گذشته به طور حرفه‌اي ورزش مي‌كرده و به همين دليل از وضعيت جسماني مطلوبي برخوردار است.

پاريس: پدربزرگي كه همراه با نوه و پسرش براي نخستين بار چتر بازي كرده بود، اعلام كرد به اين كار علاقه‌مند شده و قصد دارد چتر‌بازي را به صورت حرفه‌اي دنبال كند.
علاقه اين پيرمرد 89 ساله به پرواز در آسمان زماني كشف شد كه او و خانواده‌اش با هواپيماي شخصي به پرواز درآمدند تا پسر و نوه خانواده از هواپيما بيرون بپرند و چتربازي كنند.
اما اين مرد ناگهان براي پرش از ارتفاع اعلام آمادگي كرد و با كمك پسر و نوه‌اش اين كار را انجام داد. هرچند در آغاز خانواده او به شدت با اين ماجراجويي مخالف بودند و معتقد بودند با توجه به سن زياد، اين پدربزرگ جان سالم به در نمي‌برد اما پس از اينكه او اين كار را انجام داد، همه خانواده او را تشويق كردند و اكنون اين پيرمرد پر انرژي براي شركت در كلاس‌هاي چتر‌بازي ثبت‌نام كرده است.
گفتني است كه او در گذشته به طور حرفه‌اي ورزش مي‌كرده و به همين دليل از وضعيت جسماني مطلوبي برخوردار است.

 
 

طلاق به خاطر اشتباه فروشگاه
سوسك كشي با آتش زدن خانه

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار