 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
جام جم , شنبه 5 مرداد 1387 |
|
رايس: آرزوي خريد كردن دارم
|
| | | |
 | رايس گفت: حتي اگر خريد هم نكنم عاشق پرسه زدن در فروشگاه ها هستم تا ويترين ها و اجناس مختلف را تماشا كنم | 
كاندوليزا رايس ، وزير امور خارجه آمريكا كه به استراليا سفر كرده است، روز جمعه 25 ژوئيه گفت: آرزو دارد پس از كناره گيري از سياست بتواند بارديگر آزادانه به فروشگاه ها رفته و خريد كند!
رايس كه در مقابل شاگردان يك كالج مخصوص دختران در شهر پرت كه دختر استفن اسميت، وزير خارجه استراليا در آن تحصيل مي كند، سخن مي گفت، افزود: من عاشق پرسه زدن در فروشگاه ها و خريد كردن هستم، افسوس كه اكنون وقت اين كار را ندارم!
رايس به دوران كودكي اش اشاره كرد كه روزهاي يكشنبه پس از كليسا با مادرش براي خريد به مغازه ها مي رفت و گفت: خريد كردن ، يك وقت گذراني عالي است. حتي اگر خريد هم نكنم عاشق پرسه زدن در فروشگاه ها هستم تا ويترين ها و اجناس مختلف را تماشا كنم!
رايس اعلام كرده است: در پايان دوره رياست جمهوري جرج بوش در ماه ژانويه از دنياي سياست كناره خواهد گرفت. اما تا آن زمان بايد خريد كردن و پرسه زدن در فروشگاه ها را فراموش كرده و به سرو كله زدن با ساير سياستمداران ادامه دهد!
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|