سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی جاده تندرستی 25 درصد سيگاريها دچار مرگ زودرس مي‌شوند

 
 

جام جم , شنبه 12 مرداد 1387

25 درصد سيگاريها دچار مرگ زودرس مي‌شوند

 
 

برخي خانواده ها هنوز از آثار زيانبار دود قليان اطلاعي ندارند و اجازه مي دهند که فرزندان شان براي گذران اوقات فراغت از قليان استفاده کنند.

بنابر گفته يک متخصص آسم و آلرژي، 25 درصد افراد سيگاري 23 سال از عمر مفيد خود را از دست مي دهند و دچار مرگ زودرس مي شوند.
دکتر منصور شاهوردي با عنوان اين مطلب که سيگار عامل بيماريهاي سرطان، تنفسي، عفونت هاي حاد و... است، گفت: علت بيش از 50 هزار مرگ و ميري که هر سال در کشورمان رخ مي دهد، ناشي از استعمال مواد دخاني است.
وي از دود سيگار به عنوان يکي از عوامل شيوع آسم نام برد و افزود: آمارها و گزارشها نشان مي‌دهد که نزديک به 45 درصد دانش آموزان در خانه در معرض دود سيگار والدين خود قرار دارند.
اين متخصص آسم و آلرژي با اشاره به قانون جامع کنترل و مبارزه ملي با دخانيات در کشورمان، تصريح کرد: قانون به تنهايي نمي تواند گره گشاي مشکلات باشد و مي بايست با استفاده از شيوه ها و ابزارهاي حمايتي و نظارتي، زمينه اجراي درست اين قبيل قوانين را فراهم ساخت.
شاهوردي به مقوله جمع آوري قليانها و همچنين ممنوعيت فروش سيگار به افراد زير 18 سال که در قانون جامع کنترل دخانيات به آن تاکيد شده است، اشاره کرد و افزود: متاسفانه در اين بحث ها آن طور که بايد و شايد اعمال قانون نمي شود و ما همچنان شاهد عرضه قليان در سفره خانه ها و قهوه خانه ها هستيم.
وي، عوارض استفاده از قليان را به مراتب خطرناک تر از سيگار دانست و گفت: برخي خانواده ها هنوز از آثار زيانبار دود قليان اطلاعي ندارند و اجازه مي دهند که فرزندان شان براي گذران اوقات فراغت از قليان استفاده کنند.

 
 

عوارض جانبی داروهای مسکن
گزارش جدید سازمان ملل درباره ایدز
گزارش 24 مورد ابتلا به وبا

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار