 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
معاون وزیر نفت: بهر برداری از 238 جایگاه دومنظوره CNG
|
| | | |
 | محمدرضا نعمت زاده گفت : از ابتدای سال تاكنون تجهیزات 90 جایگاه نصب و 70 جایگاه نیز بهره برداری شده است و امیدواریم تا پایان سال، 600 جایگاه آماده بهره برداری شود.
|  معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش گفت : تاکنون از 238 جایگاه دومنظوره بهره برداری شده است.
محمدرضا نعمت زاده در نخستین همایش ملی سی .ان .جی و صنایع وابسته، درباره احداث جایگاه های دو منظوره سی .ان .جی افزود : از ابتدای سال تاكنون تجهیزات 90 جایگاه نصب و 70 جایگاه نیز بهره برداری شده است و امیدواریم تا پایان سال، 600 جایگاه آماده بهره برداری شود.
وی گفت : تهیه تجهیزات مربوط به جایگاهها با تلاش سازندگان داخلی و خارجی با سرعت قابل توجهی ادامه دارد و تقویت نیروی انسانی برای نصب و بهره برداری از آنها ضروری است.
معاون وزیر نفت افزود : سرعتی كه در ساخت و بهره برداری از جایگاه های سی .ان .جی در ایران وجود دارد در هیچ جای دنیا سابقه نداشته است.
وی درباره جمع آوری جایگاه های عرضه بنزین سوپر نیز گفت: بنزین سوپر با تصمیمی كه در ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت درباره قیمت آن گرفته شد با كاهش مصرف مواجه شد به گونه ای كه مصرف آن از 5 / 1 میلیون لیتر در روز به 200 هزار لیتر كاهش یافته است.
معاون وزیر نفت با اشاره به نیاز 8 میلیارد دلاری كشور برای واردات بنزین گفت : درباره متمم بودجه واردات بنزین، دولت تصمیم گیرنده است.
نعمت زاده با بیان اینكه پیشنهاد واردات بنزین به دولت داده شده است افزود: اگر نرخ واردات بنزین را با قیمت های سه ماهه قبل محاسبه كنیم، حدود 8 میلیارد دلار مورد نیاز خواهد بود و در صورت افت قیمت ها این میزان كمتر خواهد شد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|