سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی جهان كرزاي: تروريسم در حال ريشه دواندن در پاكستان است

 
 

جام جم , شنبه 12 مرداد 1387

كرزاي: تروريسم در حال ريشه دواندن در پاكستان است

 
 

حامد كرزاي گفت: همان گونه كه ترور غم‌انگيز بي‌نظير بوتو نشان مي‌دهد، تروريس‌ها و مخفي‌گاهشان در پاكستان در حال ريشه دواندن هستند.

كرزاي: تروريسم در حال ريشه دواندن در پاكستان است
رييس‌جمهور افغانستان امروز (شنبه) ضمن درخواست از كشورهاي جنوب آسيا براي پايان دادن به بازيهاي ژئوپليتيك گفت، تروريست‌ها در حال ريشه دواندن در پاكستان و دريافت حمايتهاي سازماني بيشتر هستند.
حامد كرزاي رييس‌جمهور افغانستان، در نشست سران كشورهاي جنوب آسيا (سارك) كه نخست وزير پاكستان نيز در آن حضور دارد، گفت: همان گونه كه ترور غم‌انگيز بي‌نظير بوتو نشان مي‌دهد، تروريس‌ها و مخفي‌گاهشان در پاكستان در حال ريشه دواندن هستند.
وي افزود: تروريست‌ها كه در گوشه و كنار جوامع صبور و صلح‌طلب ما رخنه كرده‌اند، در منطقه ما در حال دريافت حمايت سازماني هستند. اين همان ماهيت تروريست‌ها است كه آنها را به يك تهديد شيطاني‌تر تبديل مي‌كند.
با توجه به اينكه مقامات افغان مرتبا جاسوسان پاكستاني را به حمايت مخفيانه از شبه نظاميان طالبان كه عليه سربازان افغان و خارجي در خاك افغانستان مي‌جنگند متهم مي‌كنند، روابط بين افغانستان و همسايه‌اش پاكستان به شدت در ماه‌هاي اخير وخيم تر شده است.
افغانستان در سال جاري شاهد موارد زيادي بمب‌گذاري جاده‌اي و انتحاري بوده كه بيش از 200 كشته بر جاي گذاشته است و اين حملات افغانستان را جزو ناآرام‌ترين نقاط جهان قرار داده است.
كرزاي گفت: تروريسم در منطقه ما از سياستهاي كوته بينانه و از منافع ژئوپلتيك منسوخ تغذيه مي‌شود.
وي اظهار داشت: در يك منطقه كه با انواع و اقسام چالش‌ها مواجه است، تروريسم اصلي‌ترين عامل بر هم زننده‌ ثبات است.
اين در حاليست كه پاكستان اتهامات افغانستان را رد مي‌كند و مي‌گويد، دولت كابل در تلاش براي منحرف كردن توجهان از ناتواني خود در سركوب فعاليت طالبان است.

 
 

كرزاي و دوستم به ترتيب بيشترين آرا را به خود اختصاص داده‌اند
با شمارش يك ميليون راي : حامد كرزاي پيشروي انتخابات افغانستان
كابينه‌ كرزاي به "يك قوميتي بودن" متهم شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار