 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , شنبه 12 مرداد 1387 |
|
سيروس گرجستاني: ماه رمضان «مأمور بدرقه» ميشوم
|
| | | |
 | سيروس گرجستاني گفت:براي سريال مناسبتي «مأمور بدرقه» به كارگرداني سعيد سلطاني كه قرار است براي پخش در ماه مبارك رمضان، آماده نمايش شود، من در نقش مأمور بدرقه ايفاي نقش خواهم كرد.
| 
«سيروس گرجستاني» گفت: در مجموعه «مأمور بدرقه» كه براي پخش در ماه مبارك رمضان آماده ميشود من نقش مأمور بدرقه را ايفا ميكنم. اين بازيگر گفت: براي سريال مناسبتي «مأمور بدرقه» به كارگرداني سعيد سلطاني كه قرار است براي پخش در ماه مبارك رمضان، آماده نمايش شود، من در نقش مأمور بدرقه ايفاي نقش خواهم كرد.
وي گفت: حدود يك سال است كه درگير بازي در پروژه «كلاه پهلوي» هستم و چون قرارداد دارم، نميتوانم خيلي از پيشنهادات را بپذيرم.
گرجستاني گفت: البته اگر هم من بخواهم اين كار را بكنم، چون چهرهپردازي و فرم صورت و راكورد مو و ... ممكن است به هم بريزد، نميتوانم اين كار را انجام دهم.
وي ادامه داد: در حال حاضر، دو كار نيمهتمام به نامهاي «نطفه شوم» و «كلاه پهلوي» دارم و اين كارها خيلي راحت تعطيل ميشوند بدون اين كه شرايط كار و زندگي عوامل در نظر گرفته شود.
وي گفت: پيش از اين در سه كار نود دقيقهاي با «آرش معيريان»، «محمدعلي سجادي» و «محمدحسين حقيقي» همكاري كردهام كه آماده نمايش هستند.
داستان سريال «مأمور بدرقه» توسط «امير عباس پيام» بر اساس طرحي از «خشايار الوند» نوشته شده و از مضمون طنز برخوردار است. «مامور بدرقه» در 27 قسمت 35دقيقهاي ساخته و در ايام ماه مبارك رمضان از شبكه تهران به روي آنتن خواهد رفت.
به گزارش فارس، داستان «مأمور بدرقه» درباره يك مامور نيروي انتظامي است كه در شرف بازنشستگي مامور ميشود كه مجرمي را تحويل بدهد، اما مجرم فرار ميكند و اين تعقيب و گريزها، با مضمون طنز در اين سريال به تصوير كشيده خواهد شد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|