سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی لاريجاني: با مردم اسرائيل دوست نيستيم

 
 

سه شنبه 22 مرداد 1387

لاريجاني: با مردم اسرائيل دوست نيستيم

 
 

در شرايط فعلي ايران وزن خوبي در منطقه دارد و در مسئله فلسطين تنها كشوري هستيم كه علمدار يك فكر عميق هستيم اما نبايد افراط و تفريط كنيم...

لاريجاني: با مردم اسرائيل دوست نيستيم
رئيس مجلس شوراي اسلامي ‌با انتقاد از اظهارات معاون رئيس‌جمهوري درباره برتري ملت آمريكا نسبت به ساير ملت‌ها و دوستي ملت ايران با مردم اسرائيل گفت:مردم اسرائيل يا فلسطيني هستند كه بايد بگوييد فلسطيني، يا آنهايي كه منطقه‌‌اي را غصب كرده‌ا‌ند و ما با آنها دوست نيستيم.
علي لاريجاني كه در گردهمايي سالانه روساي نمايندگي‌هاي جمهوري اسلامي‌ايران در خارج از كشور سخن مي‌گفت و مهر خبر آن را منتشركرد، داشتن زبان ديپلماتيك را بسيار مهم ارزيابي كرد و اظهار داشت: وزارت خارجه بايد زبان ديپلماتيك داشته باشد‌.
وي همچنين افزود: حتي اگر افرادي مانند من صحبت اشتباهي مي‌كنيم شما بايد به ما تذكر دهيد كه وضعيت ما در فلان منطقه اينگونه است و به اينگونه صحبت كنيد، وقتي مي‌دانيد موضوعي در منطقه شما درك نمي‌شود به مقامات و مسئولان بگوييد از اين ادبيات خاص استفاده كنيد، بايد بر ادبيات سخن ديپلماتيك ايستادگي كرد.
لاريجاني تصريح كرد: در شرايط فعلي ايران وزن خوبي در منطقه دارد و در مسئله فلسطين تنها كشوري هستيم كه علمدار يك فكر عميق هستيم اما نبايد افراط و تفريط كنيم.

اظهارات نادرست
لاريجاني درادامه با اشاره به اظهارات اخير يكي از مسئولان كشور درخصوص دوستي ايران با مردم اسرائيل و آمريكا تاكيد كرد: اين سخنان، سخن جمهوري اسلامي‌ايران نيست، اينكه ما با مردم اسرائيل دوست هستيم، نادرست است.
رئيس مجلس ادامه داد: موضع ما نسبت به اين موضوع همان است كه مقام معظم رهبري مي‌فرمايد، نبايد دچار افراط و تفريط شويم، آنان به گونه ديگري از اين صحبت‌ها برداشت مي‌كنند، چرا حرفي بزنيم كه ذهنيت غلط آنها را تقويت كنيم؛ زيرا روشن است كه جمهوري اسلامي‌چنين ذهنيتي ندارد.
وي اظهار داشت: در مورد مردم آمريكا نيز سخناني كه گفته شد نوعي افراط و تفريط است؛ آنها مانند باقي مردم دنيا هستند و برتري ندارند، همانگونه كه نبايد تحقيرشان كنيم و نبايد بيش از اندازه تعريفشان را كنيم، نبايد بگوييم كه متمدن‌ترين مردم هستند، آنها از اين تعريف‌ها جور ديگري درك مي‌كنند، گمان مي‌كنند برخي فشارهاي وارده مؤثر واقع شده است.
رئيس مجلس تاكيد كرد: هم ترديد در مورد ما مضر است و هم بي‌حساب عمل كردن، دليل ندارد هزينه كشور را زياد كنيم، مي‌توانيم با روش‌ها و صحبت‌هايي ساختاري كه درايت و فهم را نشان دهد از اين مرحله عبور كنيم.

چالش‌هاي آمريكا
نماينده مردم قم با اشاره به موضوع به‌وجود آمدن چالش‌هايي از سوي آمريكا و غرب براي ايران تصريح كرد: آنها براي ما در مسئله اتمي‌چه در عرصه بين‌المللي و چه در سطح آژانس مشكلاتي به‌وجود آورده‌اند و اين نشان مي‌دهد كمتر در تاريخ با اين استمرار از اين مقوله استفاده ابزاري كرده‌اند.
رئيس مجلس افزود: از سويي چالشي ايجاد كردند كه ايراني‌ها در مسائلي از مسئله هسته‌اي كاملا موفق بوده‌اند اما در بسياري از اوقات حاضر نبوده‌اند كمترين انعطاف را داشته باشند، البته در بحث‌هاي ماه‌هاي اخير جنس حرف‌ها هم متفاوت شد.
لاريجاني تاكيد كرد: درست است كه تعليق و مرحله‌بندي آن را در بسته پيشنهادي آورده‌اند اما با اين حال جنس مذاكرات با گذشته كه حاضر نبودند كوچك‌ترين انعطافي داشته باشند فرق كرده است.

اصرار بر دوستي با مردم اسرائيل
اسفنديار رحيم‌مشايي ، معاون رئيس‌جمهوري در گفت‌وگو با ايرنا، درخصوص صحبت‌هاي اخير وي در مورد دوستي با مردم اسرائيل گفت: به لحاظ ديپلماسي ملت با مردم متفاوت است و من همواره اعلام كرده‌ام با تمامي مردم جهان حتي مردم اين سرزمين نيز دوست بوده و دشمني نداريم وافتخار ايرانيان دوستي با تمامي مردم جهان است كه مردم ساكن در سرزمين تصرف شده توسط رژيم غاصب اسرائيل را نيز شامل مي‌شود.
رئيس‌جمهوري هم ديروز با تاكيد بر اينكه ايران با هيچ قومي مخالفت و ضديت ندارد بلكه با جنايت و تجاوز مخالف است، گفت: ما با اتخاذ اين اصول به‌دنبال گسترش حوزه تسلط سرزميني خود نيستيم بلكه دلسوز همه بشريت حتي مردم آمريكا و بدبخت‌هايي كه با سراب واهي به سرزمين‌هاي اشغالي روانه شده‌اند، هستيم.

 
 

سخنان علي لاريجاني در جمع سفراي ايران در خارج

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار