يكشنبه 3 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
راز بازار درایو نوری
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار خارجی جهان کرزای در دور بعدی انتخابات شرکت می‌کند

 
 

آفتاب , چهارشنبه 30 مرداد 1387

کرزای در دور بعدی انتخابات شرکت می‌کند

 
 

حامد کرزای اعلام کرد سال آینده در انتخابات شرکت می‌کند تا کار ناتمام خود را که کامل کند و ماموریت‌ خود را به پایان برساند.

«حامد کرزای» رئیس جمهور افغانستان سه‌شنبه اعلام کرد سال آینده در انتخابات شرکت می‌کند تا کار ناتمام خود را که کامل کند و ماموریت‌ خود را به پایان برساند.
رئیس جمهور افغانستان با تایید اشتباهات خود در چهار سال دوره ریاست خود اذعان داشت: «افغانستان دولتی کاربردی ندارد و فساد حکم‌فرماست و مردم افغان هنوز از عواقب جنگ رنج می‌برند».
کرزای در مصاحبه با آسوشیتدپرس اظهار داشت: «بنابراین من باید این کار را انجام دهم و باید این کار را کامل کنم. بله برای انتخابات شرکت می‌کنم». رئیس جمهور افغانستان در ادامه افزود: «من کار بازسازی افغانستان و ایجاد کشوری صلح‌آمیز را آغاز کردم‌. کشوری که مردم در آن حق ابراز عقاید خود را دارند و به حقوق آنها احترام بگذارند».
او در ادامه افزود: «مردم افغانستان هنوز از عواقب جنگ علیه تروریسم رنج می‌کشند و افغانستان هنوز کشوری فقیر است».
گفتنی است ناتوانی کرزای در جلوگیری از قاچاق مواد مخدر و کاشت تریاک با انتقادات زیادی روبرو شده‌است. این در حالی است که برادر کرزای والی قندهار نیز متهم به گسترش کاشت تریاک شد که البته از اتهام مبرا گشت.

 
 

کرزای انفجار کابل را محکوم کرد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزير كار: سياستهاي بانکي با تغيير افراد، تغيير مي کند
:: فناوری اطلاعات ::
فهرست زنان فعال و تاثيرگذار در وب 2
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
محمود میران: باید تیم ملی جدیدی ساخته شود
:: فرهنگ و هنر ::
رحيم مشايي: ثبت روز "كوروش" در تقويم ملي ايران
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار