چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی نفت و انرژی عراق و ترکیه قرارداد گازی امضا کردند

 
 

آفتاب , شنبه 2 شهريور 1387

عراق و ترکیه قرارداد گازی امضا کردند

 
 

شرکت نفت «الحلال» عراق و شرکت «انرژی» ترکیه در زمینه صادرات گاز طبیعی عراق توافقنامه همکاری امضا کردند.

شرکت نفت «الحلال» عراق و شرکت «انرژی» ترکیه در زمینه صادرات گاز طبیعی عراق توافقنامه همکاری امضا کردند.
شرکت نفت «الحلال» دیروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد، براساس این توافقنامه دو طرف به منظور فروش گاز طبیعی میدان گازی «کورمور» به ترکیه و کشورهای دیگر شرکت مشترکی تاسیس می‌کنند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: «در نخستین مرحله از تولید گاز میدان کورمور که از بیستم نوامبر آینده آغاز می‌شود، سالانه حدود سه میلیارد و پانصد میلیون متر مکعب گاز به بازار عرضه می‌شود».
این بیانیه می‌افزاید: «گاز تولیدی این میدان به مرور به ده میلیارد متر مکعب در سال خواهد رسید. همچنین به منظور ساخت تاسیسات زیربنایی لازم برای ارسال گاز تولیدی این میدان به ترکیه و دیگر کشورهای علاقمند به خرید گاز عراق، سرمایه‌گذاری‌های دیگری صورت خواهد گرفت».
گفتنی است شرکت الحلال علاوه بر عراق در کشورهای دیگر مانند مصر، نیجریه و امارات متحده عربی فعالیت دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار