 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
وجود 12 ميليون تن ظرفيت خالي در بنادر
|
| | | |
 | علي طاهري گفت: وجود 12 ميليون تن ظرفيت خالي در بنادر مستلزم برنامه ريزي براي استفاده از اين توان بالقوه در بنادر شمالي و جنوبي کشور است. |  رئيس سازمان بنادر و دريانوردي از وجود 12 ميليون تن ظرفيت خالي در بنادر شمالي و جنوبي کشور خبر داد. علي طاهري گفت: وجود 12 ميليون تن ظرفيت خالي در بنادر مستلزم برنامه ريزي براي استفاده از اين توان بالقوه در بنادر شمالي و جنوبي کشور است.
رئيس سازمان بنادر و دريانوردي افزود: برنامه کلان وزارت راه و ترابري افزايش درآمد ترانزيتي کشور است که اجراي اين برنامه در حوزه بنادر و کشتيراني با توجه به وجود ظرفيت لازم در بنادر، مستلزم برنامه ريزي و تسهيل قوانين و مقررات موجود است.
وي ادامه داد: برنامه ظرفيت سازي بنادر کشور رسيدن به 127 ميليون تن بود که در سال گذشته به 137 ميليون تن ظرفيت دست يافتيم.
طاهري ابراز داشت: ظرفيت ناوگان اين سازمان در بخش نفتي و غير نفتي 11 ميليون تن است که 6.3 ميليون تن آن در بخش نفتي است و تا سال 2009 اين ظرفيت به 15 ميليون تن افزايش مي يابد.
رئيس سازمان بنادر و دريانوردي خاطر نشان کرد: بيش از يک سوم مرزهاي ايران آبي و نيمي از آبهاي درياي عمان و خليج فارس متعلق به ايران است و همين امر توجه برنامه ريزان کشور به مسائل دريايي را طلب مي کند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|