سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی جاده تندرستی درد ناشي از قلب شكسته،عميق‌تر از دردهاي جسمي است

 
 

سلامت نیوز , يكشنبه 10 شهريور 1387

درد ناشي از قلب شكسته،عميق‌تر از دردهاي جسمي است

 
 

اين تنها چوب‌ها و سنگها نيستند كه به انسان آسيب مي‌رسانند بلكه گاهي واژه‌ها بسيار دردناك‌تر هستند.

متخصصان مي‌گويند؛ قلب شكسته بيشتر از دردهاي جسمي براي انسان آزاردهنده و رنج آور است.
‌به گفته متخصصان؛ اينكه قلب انسان مي‌شكند فقط اصطلاحي در اشعار نيست بلكه يك پديده واقعي است كه واقعا به انسان آسيب مي‌رساند.
تحقيقات نشان مي‌دهد؛ دردي كه از فشارهاي احساسي به انسان وارد مي‌شود بسيارعميق‌تر و طولاني‌تر از درد ناشي از جراحات و آسيب‌هاي جسمي است.
پژوهشگران مي‌گويند؛ اين تنها چوب‌ها و سنگها نيستند كه به انسان آسيب مي‌رسانند بلكه گاهي واژه‌ها بسيار دردناك‌تر هستند.
گروهي از محققان بين‌المللي در اين مطالعات نشان داده‌اند كه در بيشتر موارد تاثيرعميق و ناخوشايند شكستن قلب انسان واقعا اتفاق مي‌افتد.
دانشمندان دانشگاه پوردو در آمريكا و دستياران آنها در دانشگاه‌هاي مك كوآري و نيوسوات ويلز در استراليا اين يافته‌هاي جديد را براساس تجزيه و تحليل‌هاي آزمايشات چهار ساله‌شان بدست آورده‌اند.
همچنين جزئيات اين تحقيق در مجله «دانش روانشناسي» منتشر شده است.
در اين تحقيقات از شركت كنندگان خواسته شد كه تجربه‌هاي دردناك گذشته خود را با تمام جزئيات بنويسند و ذكر كنند كه در آن زمان چه اتفاقي افتاد و آنها چه احساسي داشتند. سپس اين نوشته‌ها مورد تجزيه و تحليل دانشمندان قرار گرفت.

 
 

متن توافقنامه امنيتي بغداد و واشنگتن
شيوع وبا دقيقا در مسيرهاي تردد مهاجرين غيرقانوني است
مصرف زودهنگام دارو، سرعت پيشرفت بيماري پاركينسون را كاهش مي‌دهد

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار