چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی نفت و انرژی انتقال نفت آذربایجان از راه ایران

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 11 شهريور 1387

انتقال نفت آذربایجان از راه ایران

 
 

موسی سوری گفت: جمهوری آذربایجان از حدود یک هفته قبل، به دلیل درگیری های منطقه قفقاز، صادرات نفت خام از طریق خط لوله 1750 کیلومتری باکو- تفلیس- جیهان را متوقف کرد.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران گفت: با توجه به ناامن شدن مسیر خط لوله انتقال نفت خام باکو - تفلیس - جیهان، جمهوری آذربایجان از چند روز قبل ، نفت خام صادراتی این لوله را از طریق ایران سواپ(معاوضه) می کند.
موسی سوری افزود: جمهوری آذربایجان از حدود یک هفته قبل، به دلیل درگیری های منطقه قفقاز، صادرات نفت خام از طریق خط لوله 1750 کیلومتری باکو- تفلیس- جیهان را متوقف کرد.
وی گفت : تاکنون معادل 7 فروند کشتی ، نفت خام جمهوری آذربایجان در بند نکا تخلیه و در بند جاسک در جنوب ایران تحویل این کشور شده است.
سوری اضافه کرد : تا ماه اینده، 14 فروند کشتی نفت خام آذربایجان از طریق ایران سواپ خواهد شد که موقعیتی مناسب برای اقتصاد کشورمان محسوب می شود.
سوری گفت : ظرفیت کنونی سوآپ نفت خام از ایران، حدود101 هزار بشکه است که تا پایان سال جاری به 200 هزار بشکه در روز خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران گفت: هم اکنون حدود 13 پایانه کوچک و بزرگ نفتی در کشور وجود دارد که فعلا فقط 4 پایان در اختیار شرکت پایانه های نفتی کشور است و قرار است تا پایان سال در چارچوب یکپارچه سازی مدیریت پایانه های نفتی، علاوه بر پایانه های خارک، عسلویه، نکا و ماهشهر، راهبری سایر پایانه ها نیز به شرکت پایانه های نفتی ایران واگذار شود.
سوری همچنین با بیان اینکه بیش از 93 درصد از نفت خام استخراج شده در خشکی و دریای کشور از طریق پایانه نفتی خارک صادر می شود افزود: براساس برنامه طراحی شده ، ‌قرار است پایانه صادراتی دوم کشور، به عنوان پشتیبان پایانه بزرگ خارک، در بندر جاسک در دریای عمان احداث شود.
وی گفت : در این چارچوب بندر جاسک به قطب بزرگ انرژی کشور در ساحل دریای عمان احداث خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان اینکه 3 طرح انتقال نفت خام و گاز بندر جاسک اجرا خواهد شد ، افزود: بندر جاسک با اجرای طرح های احداث خط لوله انتقال نفت خام گوره واقع در استان خوزستان به این بندر ، خط لوله انتقال نفت خام از نکا به جاسک و نیز انتقال گاز ترکمنستان از طریق سرخس به بندر جاسک ، و نیز احداث پایانه نفت و گاز در این بندر، به قطب انرژی کشور شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار