سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی جاده تندرستی ارائه خدمات غذایی فقط توسط اماکن دارای مجوز پلیس امکان پذیر است

 
 

سلامت نیوز , دوشنبه 11 شهريور 1387

ارائه خدمات غذایی فقط توسط اماکن دارای مجوز پلیس امکان پذیر است

 
 

در صورت بروز هر گونه تخلف مانند ارائه لباس های نامناسب از سوی فروشندگان و تخلفات دیگر پلیس برابر قانون با آنها برخورد خواهد کرد.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ گفت: فقط اماکنی که دارای مجوز از اداره اماکن هستند می توانند در ساعات قبل از افطار به مشتریان خود خدمات غذایی ارائه دهند.
سرهنگ فشمی مقدم عنوان کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ممنوع بودن ارائه غذا در ساعات قبل از افطار تنها اماکنی مانند هتل ها ، ترمینال ها و مکان های تردد مسافران که از پلیس نظارت بر اماکن عمومی مجوز دریافت کرده اند می توانند خدمات ارائه کنند.
وی اعلام کرد: بنابراین پلیس به شدت با متخلفانی که در ساعت قبل از افطار اقدام به ارائه غذا کنند ، برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ همچنین در رابطه با ساعت کار اماکن عمومی گفت: در حال حاضر اماکن عمومی در سطح شهر تهران تنها تا ساعت 24 مجوز ارائه خدمات دارند اما در ماه رمضان اماکنی که مایل به افزایش ساعت کار خود در نیمه شب هستند می توانند با هماهنگی صنف مربوطه و پلیس به خدمات دهی پس از ساعت 24 اقدام کنند.
فشمی مقدم درباره بازگشایی مدارس و فروش مانتو مدارس گفت: طی هماهنگی های صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش این وزارتخانه طی ابلاغیه ای به تمام مدارس پایتخت نوع پوشش دانش آموزان را مشخص کرده است.
وی با اعلام اینکه پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ با شروع مهرماه و ماه رمضان نظارت کافی بر اماکن سطح شهر دارد، گفت: در صورت بروز هر گونه تخلف مانند ارائه لباس های نامناسب از سوی فروشندگان و تخلفات دیگر پلیس برابر قانون با آنها برخورد خواهد کرد.

 
 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار