چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی جهان جمهوريخواهان در محاق‌

 
 

جام جم , دوشنبه 11 شهريور 1387

جمهوريخواهان در محاق‌

 
 

مطبوعات آمريكا ديروز مدعي شدند پالين پنجمين فرزند خود را باردار است و رسانه‌هاي نزديك به دموكرات‌ها تلويحا او را به دليل دلمشغولي‌هاي دوران بارداري فاقد شرايط لازم براي احراز پست معاونت رياست جمهوري دانستند.

همايش ملي جمهوريخواهان آمريكا كه قرار بود با هدف معرفي رسمي جان مك‌كين به عنوان نامزد اين حزب در انتخابات رياست‌جمهوري امسال اين كشور از ديروز در مينه‌آپوليس ايالت مينه‌سوتا آغاز به كار كند به دليل وضعيت بحراني ناشي از رسيدن توفان گوستاو به سواحل جنوبي آمريكا در فضايي سوت و كور برگزار شد و ادامه آن به زماني نامشخص در آينده موكول شد.
در حالي كه دموكرات‌ها با توجه به پيش افتادن دوباره باراك اوباما، رقيب سياهپوست مك‌كين از حزب دموكرات براي برگزاري هر چه باشكوه‌تر همايش ملي خود به جنب و جوش افتاده بودند اخبار مربوط به توفان گوستاو آنچنان بر حال و هواي سياسي آمريكا سايه افكنده كه جمهوريخواهان بهتر ديدند فعلا از خير برگزاري اين همايش بگذرند.
همايش جمهوريخواهان قرار بود با شعار <همه چيز براي ملت> برگزار شود اما ياد و خاطره توفان خانمانسوز كاترينا كه سه سال پيش شهر اورلاندو را به تلي از خاك بدل كرد به حدي در ذهن آمريكايي‌ها ريشه دوانده كه در شرايط كنوني بي‌شك هيچكس توجهي به همايش ملي جمهوريخواهان نشان نمي‌داد.
سواحل لوئيزيانا در جنوب ايالات‌متحده كه به مراتب بيش از ساير نقاط در معرض تهديد گوستاو قرار دارد طي 2 روز گذشته شاهد مداخله ارتش و نيروهاي پليس براي خارج كردن ساكنان شهرها و شهرك‌هاي نزديك به ساحل از جمله اورلاندو بود. گفته مي‌شود مقامات محلي طي 2 روز گذشته 2 ميليون تن از ساكنان اورلاندو را تخليه كرده و به نقاط امن منتقل كردند.

فرصتي براي ميهن‌پرستي‌
مك‌كين كه فرصت را براي گرفتن ژست‌هاي وطن‌پرستانه مناسب ديده روز گذشته به همقطاران خود توصيه كرد به جاي چسبيدن به گرايشات حزبي براي كمك به كساني كه ممكن است در توفان آسيب ببينند دست در دست هم نهند.
او پيشنهاد كرده روند برگزاري همايش ملي حزبش فعلا به حال تعليق درآيد. اين پيشنهاد در حالي مطرح شده كه جمهوريخواهان از حدود 2 هفته قبل سرگرم آماده كردن مقدمات برگزاري اين همايش بودند و مهمانان زيادي براي حضور در اين همايش به مينه‌آپوليس رفته‌اند.

توفاني به نام پالين‌
اگرچه جمهوريخواهان سعي دارند با تمركز بر توفان گوستاو خود را سياست‌گريز و مشتاق به خدمت به ملت نشان دهند اما واقعيت اين است كه اين حزب طي روزهاي اخير علاوه بر گوستاو به واسطه شايعات مطرح شده در مورد سارا پالين، فرماندار آلاسكا كه روز جمعه به عنوان يار انتخاباتي مك‌كين معرفي شد هم در معرض تهديد بوده است.
مطبوعات آمريكا ديروز مدعي شدند پالين پنجمين فرزند خود را باردار است و رسانه‌هاي نزديك به دموكرات‌ها تلويحا او را به دليل دلمشغولي‌هاي دوران بارداري فاقد شرايط لازم براي احراز پست معاونت رياست جمهوري دانستند.
در مقابل جمهوريخواهان سعي كردند بدون رد يا تاييد اين خبر با برانگيختن احساسات فمينيستي و تاكيد بر توانمندي‌هاي پالين حتي در صورت بارداري از اين بحران پيروزي‌اي براي خود بسازند.
آنان با اين موضع‌گيري سعي كردند در مقابل 14 ميليون هوادار زن هيلاري كلينتون، نامزد انتخابات درون حزبي دموكرات‌ها كه هوادارانش اكنون به حمايت از اوباما برخاسته‌اند جبهه‌اي تازه بگشايند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار