سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی همه چيز مهياي جهاني شدن بسكتبال‌

 
 

پنجشنبه 14 شهريور 1387

همه چيز مهياي جهاني شدن بسكتبال‌

 
 

تيم ملي بسكتبال جوانان ايران از ساعت 17 امروز نخستين ديدار مرحله نيمه پاياني بيستمين دوره رقابت‌هاي بسكتبال آسيا را در برابر تيم ضعيف سوريه برگزار مي‌كند.

تيم ملي بسكتبال جوانان ايران از ساعت 17 امروز نخستين ديدار مرحله نيمه پاياني بيستمين دوره رقابت‌هاي بسكتبال آسيا را در برابر تيم ضعيف سوريه برگزار مي‌كند.
به دنبال سرگروهي ايران در گروه B مرحله دوم رقابت‌ها، سوريه هم پس از شكست 90 بر 80 از تيم لبنان، با خوش‌اقبالي محض به عنوان تيم دوم گروه A راهي مرحله نيمه پاياني شد تا همچنان بختي براي جهاني شدن داشته باشد.
ايران كه طي ماه‌هاي گذشته نيز 2 بار سوريه را در پيكارهاي جوانان غرب آسيا شكست داده بود، در گروه مقدماتي اين دوره نيز با اختلاف بالايي اين حريف آشنا را برد.
پيروزي‌هاي قاطع بر سوريه و مالزي و ضايعه تاسف‌‌آور سقوط هواپيماي حريفي به نام قرقيزستان، ايران را به عنوان تيم نخست گروه مقدماتي خود راهي دور دوم كرد.
در اين مرحله ابتدا ژاپن را براحتي برديم و سپس در ديداري پرنوسان، كره‌جنوبي را شكست داديم تا صعودمان به نيمه‌نهايي مسجل شود و با تيم غيراصلي خود بازي آخر فرمايشي گروه را در مقابل فيليپين برگزار كنيم.
شكست 85 بر 84 از فيليپين در اين مرحله مجالي براي تمديد قواي جوانان ايران در آستانه مراحل نيمه پاياني و فينال فراهم آورد. سوريه به عنوان خوش‌شانس‌ترين تيم اين رقابت‌ها و تنها با كسب يك پيروزي در مقابل مالزي (ضعيف‌ترين تيم مسابقه‌ها)‌ به نيمه نهايي رسيده است.
اين تيم پس از پيروزي بر تيم ضعيف مالزي و شكست از ايران در گروه مقدماتي به دليل سانحه هوايي تيم قرقيزستان به دور دوم رسيد، در اين دور هر 2 بازي خود مقابل لبنان و قزاقستان را واگذار كرد.
در مقابل تيم قدرتمند چين (مدافع عنوان قهرماني)‌ نيز به دليل اعتراض مربي چيني به داوري مسابقه، صاحب پيروزي بادآورده 20 بر صفر (بنا به راي مسوولان برگزاري)‌ شد تابه جاي چين راهي مرحله نيمه پاياني شود و همچنان بختي براي جهاني شدن داشته باشد.
ديدار ايران و سوريه از ساعت 17 و ديگر ديدار نيمه‌نهايي بين قزاقستان و ژاپن از ساعت 19 امروز برگزار مي‌شود، ضمن اين كه ديدارهاي فينال، رده‌بندي و معرفي تيم‌هاي پنجم تا هشتم نيز فردا (جمعه)‌ برگزار خواهد شد.3 تيم برتر اين دوره از رقابت‌ها كه در تهران برگزار مي‌شود، راهي پيكارهاي جهاني سال 2009 نيوزيلند خواهند شد.

 
 

ايران در انتظار قهرماني ديگر
بسكتبال ايران، سوريه را هم 3 رقمي برد
مشهد ؛ معرفی تیمهای برتر شطرنج نابینایان

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار