چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی رشد تولید میعانات گازی در پارس جنوبی

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 18 شهريور 1387

رشد تولید میعانات گازی در پارس جنوبی

 
 

از 50 حلقه چاه فعال و درحال بهره برداری فازهای یک تا پنج میدان گازی پارس جنوبی درهفته گذشته، بیش از یک میلیون و 383 هزار بشکه میعانات گازی تولید شد.

از 50 حلقه چاه فعال و درحال بهره برداری فازهای یک تا پنج میدان گازی پارس جنوبی درهفته گذشته، بیش از یک میلیون و 383 هزار بشکه میعانات گازی تولید شد.
از ابتدای بهره برداری از فازهای یک تا پنج میدان گازی پارس جنوبی تاکنون بیش از 315 میلیون بشکه میعانات گازی تولید شده که با اضافه کردن حجم تولید و صادرات میعانات گازی پالایشگاه پارسیان، تاکنون بیش از 330 میلیون بشکه میعانات گازی از اسکله صادراتی بندر عسلویه به خارج از کشور صادر شده است.
براساس این گزارش از 50 حلقه چاه فعال و در حال بهره برداری فازهای یک تا پنج پارس جنوبی در هفته گذشته بیش از 977 میلیون مترمکعب گاز طبیعی تولید شده است که با این احتساب میزان کل گاز طبیعی تولید شده از این فازها تاکنون از مرز 212 میلیارد و 718 میلیون مترمکعب می گذرد.
این گزارش حاکی است 30 حلقه چاه فازهای 6، 7 و 8 میدان گازی پارس جنوبی به منظور تولید روزانه 104 میلیون مترمکعب گاز ترش و خشک و 158 هزار بشکه میعانات گازی در روز در حال راه اندازی است و عملیات حفاری برای آماده سازی 24 حلقه چاه فازهای 9 و 10 پارس جنوبی نیز در حال انجام و پیگیری است که روند تکاملی آنها به سرعت در حال انجام است.

 
 

آمادگی پتروناس برای اجرای طرح در پارس جنوبی
پایان موفقیت آمیز نصب سكوی مرحله ششم پارس جنوبی
برداشت بیش از 200 میلیارد متر مكعب گاز از پارس جنوبی

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار