چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی نسل جديد اتومبيل‌هاي فشرده

 
 

دوشنبه 18 شهريور 1387

نسل جديد اتومبيل‌هاي فشرده

 
 

اين مدل جديد Kiyora نام دارد که قرار است از آن در جريان برگزاري نمايشگاه بين المللي اتومبيل پاريس رونمايي شود.

شرکت خودروسازي ژاپني مزدا از طراحي و ساخت تازه ترين مدل اتومبيل هاي فشرده ( كامپكت ) خود خبر داد.اين مدل جديد Kiyora نام دارد که قرار است از آن در جريان برگزاري نمايشگاه بين المللي اتومبيل پاريس رونمايي شود.
اين اتومبيل که سبک بودن آن يکي از مزاياي عمده آن به حساب مي آيد به عنوان نسل بعدي اتومبيل‌هاي فشرده ( كامپكت ) با قابليت استفاده در حمل و نقل شهري شناخته شده است.
در طراحي اين خودرو از تکنيک طراحي آئروديناميکي Nagare استفاده شده تا مقاومت آن در برابر جريان هوا به حداقل ممکن برسد.
بر اساس گزارش گيزمگ، اتومبيل فشرده Kiyora از نوع اتومبيل‌هاي چهار سيلندر موتور احتراق مستقيم است که از نظر راندمان مصرف سوخت در نوع خود بي نظير عنوان شده است.
محققان شرکت مزدا اعلام کردند که پايين بودن ضريب آلايندگي اين خودرو درخصوص توليد و انتشار دي اکسيد کربن خيره کننده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار