
پژوهشگران امیدوارند به جای تزریق های روزانه از تزریق هفتگی برای كنترل قند خون مبتلایان به دیابت بهره گیرند.
پژوهشگران اخیرا در كنفرانس دیابت در ایتالیا اعلام كردند : استفاده از نوعی داروی طولانی اثر كه به صورت هفتگی تزریق می شود به جای تزریق دو بار در روز ، جانشین مناسبی برای كنترل قند خون در مبتلایان به دیابت نوع دو است.
پژوهشگران دانشگاه پزشكی تورنتو اخیرا سودمندی داروی اگزناتایدexenatide را در كنترل قند خون در مبتلایان به دیابت نوع دو با تزریق روزی دو بار انسولین مقایسه كردند.
بر پایه نتیجه این پژوهش كه مشروح آن در نشریه پزشكی لنست درج شد، تزریق هفتگی این داروی جدید تاثیر بیشتری در كنترل بیماری دیابت در مقایسه با تزریق روزانه دارو دارد و در ضمن بكارگیری این روش بسیار ساده تر از تزریق روزانه انسولین است.
|